=UKONČENO= Soutěž o 2x2 volné vstupy na pražský koncert VNV Nation

Blíží se návrat futurepopových králů VNV Nation do Prahy a dva výherci naší soutěž si ho budou moci s doprovodem užít s nulovým vstupným.

VNV Nation Prahu milují. To se ostatně dočtete v exkluzivním rozhovoru s Ronanem Harrisem, který vám nabídneme na našich stránkách v pátek. A protože to vypadá podle velmi dobrých předprodejů na opětovanou přízeň, čeká nás ve 11. května 2023 v pražském klubu Futurum pěkně energický večírek. Dva z vás na něj navíc budou moci vyrazit a neobtěžovat se nákupem vstupenek pro sebe a svého kamaráda nebo kamarádku. Tedy za splnění tří podmínek: 1) Zúčastní se naší soutěže o vstupenky. 2) Odpoví správně a včas na soutěžní otázku. 3) Usměje se na něj štěstí a bude vylosován po skončení soutěže z kupky těch, kteří také splnili první dvě podmínky. A teď už tu máme soutěžní otázku:

V jakém roce odehráli VNV Nation svůj první koncert v Praze?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „VNV Nation" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do nedělního poledne (neděle 7.5.2023 do 12:00). Do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pondělního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

 VNV Nation - Before The Rain

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.