Český projekt Isiolia vydává své debutové album

Elektronický one-woman projekt Isiolia rezonuje na české scéně už několik let. Tvorbu mladé plzeňské umělkyně Julie jste mohli pod tímto pseudonymem zaregistrovat na obou dílech naší kompilace "Dark Tunes", naživo jste ji mohli vidět před pár lety v Praze po boku Grausame Töchter. Před několika týdny jsme vás informovali o společném EP s pražskými Decent Ruins (odkaz ZDE) a nyní konečně dozrál čas i na plnohodnotný albový debut.

Novinková deska se jmenuje "I Saw It Coming" a obsahuje 8 nových skladeb, z nichž pouze jediná je instrumentální. Autorka sama k albu říká: "Vzhledem k tomu, že jsem doteď tvořila převážně právě instrumentální tracky, byla to pro mě velká výzva, ale snažila jsem se zůstat věrná svému zvuku. Všechny písničky vznikaly jako pokus o vyrovnání se s negativními emocemi, ať už je to deprese, úzkost, stres, pocit osamění, zklamání."

Kolekce vychází právě dnes v digitální podobě, o fyzických nosičích se ovšem také uvažuje. Digitální download na Bandcampu obsahuje i booklet s texty skladeb, stažení je zcela zdarma, finanční příspěvky jsou dobrovolné.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

doufam v CD
CD ? to ještě někdo chce ?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.