Basák Simon Gallup opouští The Cure

Dlouholetý člen anglické legendy oznámil svůj odchod.

Simon Gallup byl členem The Cure v letech 1979 až 1982, aby odešel po tour k albu "Pornography". O tři roky později se ke kapele znovu připojil a od té doby to s ní táhl až do současnosti. Zdá se však, že i tahle kapitola je u konce.

Simon totiž napsal na svůj FB profil: "Říkám to s těžkým srdcem, ale už nejsem členem The Cure! Klukům přeju všechno dobré". Zprávu již měl potvrdit i klávesák Roger O´Donell.   

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ja bych to zatim nevidel uplne definitivne. 1. Prispevek, kterym se Simon "rozloucil" prisel z jakehosi podivneho FB uctu, nicmene tady asi zadrhel nebude, jelikoz jeho odchod uz zverejnila ruzna zahranicni media (napr. NME), ktera by si tento fakt nejspis predem overila. Navic, co jsem profil prochazel vypadal podle prispevku opravdu duveryhodne. Nedivil bych se, kdyby Simon rozhodnuti napsal v afektu/opilosti, cemuz nasvedcuje i forma prispevku na soukromem profilu. 2. Neni zatim zadne oficialni stanovisko (ikdyz od The Cure asi tezko neco podobneho cekat). Pockal bych si na vyjadreni samotneho Roberta ci ostatnich clenu kapely. 3. Jedno uz vlastne vydal Roger, ktery celou situaci satiricky zesmenil a jakoby chtel naznacit "neberte to sakra vazne" (kezby tomu tak bylo)... 4. S Robertem byli nejlepsi kamaradi, kteri se v minulosti jiz rozesli a zase dali zpatky dohromady. Tezko rict jako tomu bude ted. Vyjde vubec slibovana nova deska? Muj nazor je takovy, ze Simon kapelu opravdu opustil, nicmene jeho odchod nebude vecny. Truc mu mozna nejaky ten rok vydrzi, ale za par let mu to neda a ke kapele se vrati. Legenda velikosti The Cure si zaslouzi mnohem dustojnejsi konec a to Simon snad dobre vi. Mozna jsem prevelky optimista, ale ja doufam, ze nove album i Simona jeste na podiu nekdy uvidime. Bez nej by Cure dopadli podobne jako New Order bez Hookyho. Ten jim znatelne chybi. Cest vyjimkam jako Paz Lenchantin, ktera na pozici baskytarisky zdatne nahradila legendarni Kim Deal v Pixies. Ale tohle je jen jedna z mala vyjimek. Simon Gallup je totiz nenahraditelny. Simon Gallup je The Cure.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.