Iamtheshadow znovu vydali pět let starý debut a dodali k němu i remixový přídavek

Portugalské trio Iamtheshadow se vrátilo po roce se (staro)novou porcí darkwave/postpunkové muziky.

Když v roce 2016 vydávala trojice Iamtheshadow své debutové album "Everything In This Nothingness", byli známí pouze úzkému okruhu kamarádů. Album, které si ale trio vedené Pedrem Codem vydalo vlastním nákladem, přilákalo k muzikantům z Lisabonu pozornost nejen domácí, ale i celosvětové veřejnosti. Nadějný start poté kapela vydáním dalších tří desek pouze potvrdila.

O vydání poslední, loňské desky "Pitchblack" se postaral renomovaný label Cold Transmission Music, který dnes znovu veřejnosti nabízí debut Iamtheshadow "Everything In This Nothingness" s podtitulem "[Still]". Sedmička skladeb z první desky byla totiž doplněna novou skladbou On Winter Leaves Embrace, která má základ v demu, též z roku 2016. Kolekci label nabízí nejen v digitální podobě, ale poprvé také na vynilu!

 

 

To ale není všechno! Vydavatelství ve stejný den, tedy 4. června 2021, vypravilo do světa také soubor "Everything in this Nothingness [Remixed]", který jasně naznačuje, co můžeme od sedmidílné skládanky čekat. Remixové úpravy skladeb z debutu kapele poskytli například Kill Shelter, Crying Vessel nebo Frozen Autumn. Kolekce je k dispozici vedle digitálu také v limitovaném množství na CD nosiči. Vydavatelství navíc nabízí balíčky obou desek ve fyzické podobě na svém Bandcamp profilu za zvýhodněnou cenu.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.