Castle Party BUDE!

Tuhle skvělou zprávu už jste pravděpodobně zaznamenali a jsme rádi, že ji můžeme potvrdit.

Jak to bude letos vypadat s koncertní a festivalovou sezónou? To je otázka, na kterou bychom asi všichni rádi znali odpověď. Prozatím padlo WGT a všichni napjatě očekávají na zprávy z organizačních týmů dalších akcí. Už teď ale máme důvod k radosti – vypadá to, že se letos dočkáme polské Castle Party!

Informace o tom, že se od 8. do 11. července opět rozezní stage bolkowské tvrze, kolotala po sítích už uplynulé dva týdny. Pro jistotu jsme se zeptali na oficiální potvrzení přímo od organizátorů a dobrá zpráva je, že jsme ho dostali.

Přesná podoba Castle Party se momentálně ladí, prozatím víme, že vzhledem k situaci tentokrát nebudou koncerty a afterparties uvnitř, ale veškerá aktivita bude probíhat pouze venku. Nicméně řeší se náhradní venkovní prostory. Brzy bychom se měli i dozvědět, jaké změny nás čekají z hlediska lineupu, ale o ty hlavní hvězdy bychom přijíjt neměli. Situaci budeme sledovat a samozřejmě dáme vědět, až budeme mít něco nového. To nejdůležitější ale zůstává – Castle party bude!


Castle Party

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.