Carpenter Brut se nejprve popasoval s Krvavými stroji a následně i s osmdesátkovým Maniakem

Na jaře jsme v souvislosti s koronavirovým šílenstvím propásli novinky z tábora Carpenter Blut. Nejprve soundtrack ke "kosmické opeře" a následně i příchod dalšího smrtící coveru hitu z 80. let.

Když před čtyřmi roky natočil režisér Seth Ickerman výpravný videoklip ke skladbě Carpenter Brut Turbo Killer z třetího EPčka, strhla se okolo tohoto sci-fi dílka pořádná vřava. Na jejím základě začal režisér připravovat pokračování příběhu na násobně větší ploše. Poté, co se mu podařilo vybrat obstojný balík peněz od nadšených fanoušků v Kickstarter kampani, pracoval tři roky na snímku "Blood Machines", který v letošním roce konečně spatřil světlo světa. Padesátiminutový film se samozřejmě neobejde bez hudby Francka Huesa. Současně s filmem vyšel soundtrack "Blood Machines OST", který je k sehnání na fyzických nosičích, na CD nebo vinylu ZDE, v digitální podobě pak na Bandcampu níže.

 

 

Aby toho nebylo málo, Carpenter Brut v květnu k výrazně atmosférickému dílu přihodil ještě další předělávku poprockové hitovky z osmdesátých let. Tentokrát padla volba na skladbu Maniac dnes zapomenutého zpěváka a skladatele Michaela Sembella, kterou zná celý svět díky filmu "Flashdance". Ve verzi Carpenter Brut si za mikrofon stoupnul Yann Ligner, zpěvák alternativních metalistů Klone.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.