Vanessa se v příštím roce vypraví na koncerty po celé republice

Vanessa před desíti dny pokřtila v Praze své nové album "Ghost Army". V příštím roce se rozjede předvést ho v řadě měst Česka.

S velkou pompou se podařilo trojici vedenou Samirem Hauserem představit sedmou řadovou desku v klubu Fuchs2. O pár dní později už Vanessa potvrdila osm dalších koncertů, které odehraje v únoru, březnu a dubnu ve Vsetínu, Liberci, Plzni, Brně, Uherském Hradišti, Chrudimi, Teplicích a Českých Budějovicích. 

I zde si diváci budou moci vychutnat současný setlist sestavený jak ze skladeb, které jsou součástí nové desky, tak klasiky z předchozích desek. Přesný rozpis turné je k vidění níže. Na většinu koncertů už je spuštěn předprodej. Cena se pohybuje okolo 300 Kč. Sama kapela k jednotlivým koncertům vyrobila FB eventy s předprodejovými prolinky. 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Cože? Vy nemáte recenzi na koncert Vanessy? Jako fakt, vy gothická mládeži? A odpusťte si to oslovení "diváci", to jste možná vy.
Recenzi dělat nebudeme, ale report máme. Ani gothická (brr) mláděž asi už nikdy nebudeme. Ale díky za slova povzbuzení, uznáváme, že za ty prachy to dost flákáme! Ostatně, jestli se cítíš, můžeš pomoct...
Neboj. Reporty přijdou. Jejich Groupie Kouča bude určitě informovat. Spolkne a hodí to na papír.
Postavit svou prezentaci na Sanctuary.cz na hejtování jednoho člověka, to musíte žít hodně neštastnej život. Je mi vás líto.
Milá pšolinko/Milísku. Pleteš si pojmy s dojmy. Vytáhni si hlavu z té tvojí prdelinky a konečně pochop, že žiješ ve své roztomilé a mileniální bublině. Tohle není žádný hejt. A konečně si uvědom, že kolem tebe nemusí být všechno jen ťuťu ňuňu suprový. A každý negativní názor je hned hejt. Jsi Kráva.červen
Je pravda ze Pavel je milenial jak vysitej :D
Tvé výlevy budou pro mě relevantní, až budeš schopný se pod ně podepsat. Do té doby jsou pro mě jen zoufalými výkřiky někoho, kdo chce pouze strhnout na sebe pozornost.
Proč bych to dělal? K čemu by to bylo? Na názoru to absolutně nic nemění. Jsi kráva. A jestli jsou mé výlevy relevantní pro tebe? Na to ti sere pes.
což neni ani na klíčenku
Kůča je prostě děvka kapely. Co je na tom špatného? Prostě fakt. Někomu se to nehodí do krámu? Nebo hyperkorektní sluníčkáři, co si hrajou na goth a a další rádoby hovna? Smiř se s realitou prdelinko. Stačí se v tom nešťourat. A přijmout věci, které nechceš slyšet. Jelikož ti rozbíjí tvou Bublinku. No tak ti někdo napsal do komentáře něco co se ti nelíbí? To ještě neznamená, že to není relevantní. Jsi hipizácká, cenzor Kráva.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.