Praha

PhotobucketSeznam a popis několika pražských shopů s gothic/psychobilly/punk módou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Black Rod

Drahobejlova 36, Praha 9
PO - PÁ 12 - 19 hod.
SO 10-14 hod.

www.rockabillyshop.cz

"BLACK ROD - Rockabilly & psychobilly trička, šaty, kalhoty, boty a další..."


 

Nosferatu shop
Drahobejlova 36, Praha 9.
OTEVÍRACÍ DOBA:
PO - PÁ 11 - 19 hod.
SO 10-14 hod.

Web: www.nosferatu.cz

 



LUCKY HAZZARD
Legerova 44
Web: www.hazzard.cz

 

 

 

 

 

 

 


Dostupnost:
Nedaleko metra I.P.Pavlova. Hned vedle klubu Uzi.
Sortiment:
Poměrně maličký krámek, jehož prostor je ale využit doslova až po strop. Najdete zde velké množství různorodých kusů oblečení a také opravdu vytříbený výběr bot. K tomu řadu velkých i malých nášivek, pásky, pokrývky hlavy i drobnosti typu tkaniček.
Výběr:
U nás naprosto ojedinělé kusy zvláště pro milovníky rockabilly/psychobilly. Najdete zde produkty značek jako King Kerosin, Race Gear, Prison Fashion, King Monster, profláklou Lucky 13 či vlastní Lucky Hazzard merch. Nášivky kapel, které jinde u nás rozhodně neseženete + Díky velkému množství hororových motivů si na své přijdou ve velké míře i černooděnci.
Obsluha:
S největší pravděpodobností zde narazíte na majitele obchodu a pražskou psychobilly celebritku Raffana (Bad Tones, Carlos and his howling coyottes).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ceny:
Vzhledem k výrazné originalitě této módy buďte připraveni a do obchodu vyražte v případě zájmu o některý ten obleček s nadutější peněženkou.

 

 

 



Emergency shop, records
Chvalova 4, Praha 3
Web: www.shop.emergency-rec.cz
Otevřeno od pondělí do pátku od 12 do 19 hodin, v sobotu pak od 10 do 15 hodin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Dostupnost:
Nedaleko tramvajové zastávky Lipanská. Stačí jen vyšlápnou ulicí, dát se doprava a druhou doleva.
Sortiment:
Za poslední dobu se velmi rozrostl a to hlavně kvůli spuštění internetového prodeje. Před pěti lety tento obchod, který byl proslulý především jako Emergency RECORDS spíše než shop obsahoval pouze pár stahováků, několik košil a dvoje kalhoty. Dnes část s oblečením zabírá celou místnost. V druhé místnosti pak najdete široký výběr desek a CD za přívětivé ceny - ale pozor, stejně jako obchod od počátku, i desky patří z 95% do hc/punkového ranku. Narazíte ale i na dost psychobilly či některé z 80s klasik.
Výběr:
Rock/Punk móda - kostkované kalhoty, křiváky a mikiny s lebkami. Několik slibných kusů v sekci bundy včetně přesahu do rockabilly fashion. Klasicky najdete mnohem více pěkných kusů v dámském. Novinkou je zde i docela dost výrobků z dílny gotické Queen of Darkness - ovšem pozor!!! Tento výrobce se svými poměrně sympatickými cenami má velkou nevýhodu v nekvalitním zboží - často se ještě prodávané zboží trhá, páře a brzy se opere a rozpadne = NEDOPORUČUJEME.... /Specialitou obchodu jsou tzv. VEGETARIAN SHOES - boty pro ortodoxní "vegetanarchisty". Za pultem narazíte pro případ, že by na vás u výlezu z obchodu čekala parta sympatizantů orlicového tetování, i řadu obranných prostředků.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Obsluha:
Převážně punkeři, kteří se nebojí do vás v 10 ráno nahustit pořádnou dávku ohlušujícího hardcore nářezu - nedoporučujeme návštěvu v případě migrén apod. - jinak sympatická věrnost stylu.
Ceny:
Ceny produktů se různí, je zde hodně kusů nad 3 000, ale zároveň velké kusy jako bundy za částku kolem tisíce.

 



Rocksters
Karlova 25, v pasáži
Otevřeno denně od 10.00 do 20.00
Web: část zboží na www.shop.emergency-rec.cz


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dostupnost:
Velmi turistická lokace - pár kroků od orloje. Můžete navštívit při procházce večerní Prahou - ale pozor, ač obchod inzeruje otvírací dobu do 20.00, z osobní zkušenosti vím, že již něco po 19té bylo zavřeno.
Sortiment:
Veliký nákup oblečení od obchodu nečekejte, na druhou stranu ale každý sběratel i příležitostný milovník originálních desek ocení obrovský sortiment CD/MC/EP/LP/DVD všemožných žánrů od doom metalu přes deathrock až po crust.
Výběr:
Jak již bylo řečeno výše, v oblečení to zejména u pánské módy není žádná sláva, u dámských kusů o něco lepší (mikiny, košile). Stojí za návštěvu zvláště kvůli zmiňovaným hudebním kouskům.
Ceny:
U oblečení dost nadsazené. CD apod. přijatelné.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pridavam cerstvou zkusenost, Lucky Hazzard inzeruje oteviraci dobu po-patek do 18.30 a dnesk jiz v 17.30 bylo zavreno ...co to? :-?

v praze jeste jeden goth shop nosferatu www.666.cz

[2] ten obchod je psanej hned jako prvni ....

Chybi mi tu Krakatau ve Spalene a Nirvana na Mustku ;-)

Zini: Obchody postupne pridavame, budou nasledovat konecne i kluby - seznam rozhodne neni kompletni, ale delame na tom ;-) V Krakatau a Nirvana shopu zacinal snad kazdy ale ty ceny co jsou tam dneska jsou fakt neunosny :-)

hlavne v krakatau a tehle podobnejch jakobyundergroundech maj spoustu fejku treba od lucky 13 ... ne ne je nebrat :!: :s B) a zaradila bych je taky do asi uplne jiny kategorie nez hazzard nebo karlovku

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.