Report ze sedmé Hell Party

hellparty7_sPokud jste si během sobotního večera potkali někoho, kdo na sebe oblékl něco latexu, zašněroval se všemi směry a nebo si nasadil masku s obojkem, dost možná víte, kam vyrážel. Pokud vás to také zajímá, tady máte možnost nahlédnout pod pokličku, co se vařilo na letošní Hell Party.





 

V sobotu 13.4. se konala v klubu Roxy Hell Party – tzv. nejhrubší party ve městě s pořadovým číslem sedm. Ten, kdo se chtěl skutečně dobře připravit, měl šanci si cca od páté hodiny, kdy se otevřel sousední klub NoD, užít veřejné píchání intimních piercingů a šněrovaček v režii studia Hell.cz.

Hlavní scéna a s ní i klub Roxy se otevřel kolem osmé. Do útrob začaly proudit stovky lidí a bylo velmi zajímavé sledovat vizuálně, kdo všechno si přišel dnešní večer užít. Zejména u žen jsem mohla sledovat rafinované modely.  Určitě na své si přišli i příznivci tetování a piercingu a v podstatě všichni, kteří nějakým způsobem vylepšují  vzezření svého těla.

Večer otevřeka přehlídka značky MyObsession a vlasových kreací studia Hell.cz, kde nám vnadná děvčata předvedla, jaké modely budou "in" pro letošní období. Co jsem postrádala na pódiu, to mi vynahradil pohled do publika. Pestrost byla veliká.


Hell 7
Foto by Murhaaya


Chvilka oddechu a jdeme na další  představení s názvem Rozcestí...Upoutalo mě. Této části show vévodila dívka u tyče, která svižným tempem ovládla celý prostor na jevišti. Vrcholem představení bylo, když si dívka sama propíchla obě kolena háky a nechala se vyzdvihnout do nebeských výšin. Obdivovala jsem její fyzickou zdatnost :-).

Příští tématický vstup byl  inspirován filmovým hororem Hellraiser . I u tohoto vystoupení jsem přemýšlela, zda visící slečna s háky v těle prostě nenarodila. 
Pokud jste chtěli zhlédnout vymítače ďábla v poněkud v jiném pojetí, byla příležitost při následujícím vstupu, kdy publikum čekala velmi dynamická show.  Sám ďábel sjel zavěšený za háky v zádech na kladce z balkónu přímo na pódium, kde s vymítačem svedli lítý boj.

Velkolepé finále však na sebe nenechalo dlouho čekat...Je to show a samotní účinkující jsou jednoznačně prošpikovaní profíci a to každým coulem.  Sama za sebe – během večera jsem  občas musela  odvrátit zrak. Nejsem asi drsoň. 

Vyvrcholením byl v podstatě artistický kousek...Dva chlapíci pověšení háky za kolena...od nich vedoucí řetěz s háky, který drží dvě sličné děvy...samozřejmostí je, že háky jsou protkány kůží po těle těchto "nešťasnic". Celá show působila velmi monumentálně a společně s hudbou a výborným světlem plnila ten správný šokující, ale zároveň pro většinu přítomných uspokojující dojem. Bylo znát, že i samotní zahákovaní na pódiu měli radost z dobře odvedené práce.

Jiní účastníci zůstávali celý večer v sousedním klubu NoD, kde je na Fetish stagi čekalo pět vystoupení s příchutí zakázaného ovoce. A pokud účastníci tohoto extra netradičního zájezdu s příchutí dezinfekce a chirurgických rukavic chtěli ještě vstřebat zážitky a dojmy z večera, měli šanci při následné afterparty, které dominovaly lámané beaty.

Tudíž, pokud chcete v budoucnu zažít tak trochu netradiční večer, pečlivě se připravte na další Hell Party. Tak na brzkou shledanou v pekle :).

Autorem fotek v článku je Murhaaya, kompletní fotoreport od JiSeho najdete v naší fotogalerii

Hell7

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.