Sonic Area připravilo desku pro duchy

Arco, třetina v Čechách populárních Chrysalide, vede vedle této hlavní kapely i svůj sólový projekt Sonic Area. Ten připravil k vydání desku, která je určena různým posluchačům – třeba i duchům.

Sonic_Area_-_Music_For_Ghosts


Arnaud Coeffic, více známý jako Arco, vede svůj sólový projekt Sonic Area už 15 let. A ten na nových albech zraje jako víno. Mluvím především o poslední sólovce "Explore" nebo dva roky stré spolupráci s Punish Yourself, která dostala název "Phenomedia".

Novou desku, plnou temné elektroniky smíchané s orchestrální atmosférou, tribal průmyslovými rytmy, hard-glitchovými záseky i klidnějšími ambientními plochami, připravoval celkem pět let a vzhledem k tomu, že jí spoluvydává i slavné vydavatelství Ant-Zen, máme se evidentně na co těšit. Čtrnáctiskladbovou kolekci "Music For Ghosts", která spatří světlo světa 7. září, propaguje i hororově atmosférické video, které si můžete prohlédnout níže.

Tracklist

01. never ever more
02. manifest yourself
03. the living carousel
04. the infernal clockwork
05. the endless staircase
06. eureka
07. dead muse
08. inframonde
09. haunted hall motel ballade
10. those eternal seconds
11. the magic storytellers
12. once more unto the breach dear friends
13. middle night ballet
14. funeral march of an empire

 


Sonic Area - Music For Ghosts (Official trailer teaser # 1)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Děcka...Arnaud Coeffic je přeci Arco...Syco je Sylvain Coeffic...jeho straší brácha...:-D
Hehe, máš pravdu... a zajímavý je, že Pavel, který novinku psal, má v úvodu článku jméno dobře (Arco), takže pak se přepsal až v tom druhém odstavci... :). Inu, stane se, díky za upozornění, jdu to opravit :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.