=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na koncert Laibach

Už se těšíte na nový film "The Iron Sky" utahující si z nacistických reálií? Těšíte se na nesmrtelné Laibach? Pak ještě lepší náladu vám může přinést úspěch v soutěži, do které vhazujeme dvě volné vstupenky na koncert, který již tento týdne proběhne v Paláci Akropolis.

 

 

 

Laibach_Praha_2012_web_event

 

Kultovní slovinská skupina Laibach se u příležitosti netrpělivě očekávané evropské premiéry filmu "The Iron Sky" vydá počátkem dubna na turné, v rámci kterého zavítá 5. dubna i do pražského Paláce Akropolis. „Přicházíme v míru“ ubezpečují Laibach své fanoušky v názvu turné a slibují na něm představit nejen hudbu z tohoto filmu, ale také pár zbrusu nových písní z dvou jejich nadcházejících alb a průřez tvorbou od 80. let do současnosti.

Dvěma z vás nyní nabízíme vstup na tento večírek úplně zadarmo. Stačí, když budete mít štěstí při losování a správně odpovíte na následující soutěžní otázku:

 

Jak se jmenuje režisér filmu "The Iron Sky"?

 

Své odpovědi posílejte do středečního poledne (středa 4. dubna 2012 do 12:00) na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz s předmětem "Laibach". Do emailu nezapomeňte uvést své občanské jméno, které v případě výhry předáme pořadateli akce k zapsání na seznamu hostů. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během středečního odpoledne. Přejeme hodně štěstí!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.