Režisér filmu Interview s upírem a představitel Iana Curtise v chystaném hororu

Upíří událost roku? Dost možná! Autor jednoho z nejoblíbenějších a patřičně ponurých děl gotického publika, irský režisér Neil Jordan, se vrací po osmnácti letech k upírskému hororu. 

riley-byzantium

Nejen tím ale dost možná překvapíme čtenáře tohoto webu - Jordan totiž v chystaném krvesavém thrilleru angažuje vedle hlavních dámských představitelek Saoirse Ronan ("Město Ember, "Hanna") a Gemma Arterton ("Tamara Drewe") také herecké eso Sama Reilyho, kterého před lety vychválila divácká i kritická obec v hlavní roli Iana Curtise ve snímku "Control".

 

Stejně jako v proslulém "Interview s upírem", i v chystaném snímku "Byzantium" budeme sledovat osud tří upířích bytostí - tentokrát se však karta obrací a řada přichází na trojici upírek. Krvesavá matka se dvěma dcerami v tomto příběhu přistává na březích malého britského městečka, představují se pod cizí identitou, nikdo nezná jejich pravý věk, nikdo netuší v jakém vzájemném vztahu vlastně jsou. Pomalu se začínají začleňovat do místního života, jak to tak ale bývá...upíří prokletí i jim stojí v cestě proti běžnému životu smrtelníka. 

 

Release připravovaného snímku zatím není znám, ale filmové servery hovoří ještě o tomto roce. Už podle dostupných informací nás ale zajisté čeká hodně slibný filmový moment roku. Novinky pro vás samozřejmě budeme sledovat nadále.

 

 

Zdroj: http://www.imdb.com/title/tt1531901/releaseinfo, http://blogs.indiewire.com/theplaylist/sam-riley-joins-neil-jordans-byzantium-starring-gemma-arteton-saoirse-ronan, http://www.bloody-disgusting.com/news/28363

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.