Požár zničil studio New Model Army

Indie legenda přišla o nahrávací studio a cenné nahrávky.

 

new_model_army_-_band_photo

 

Na Štědrý den vypukl v Bradfordu v prodejně s nábytkem, přímo pod nahrávacím studiem New Model Army, požár. Zatímco velká část budovy, kde se nachází i klub nebo další nahrávací studio (kde často nahrávají např. Paradise Lost) přežila bez úhony, u NMA se propadl strop a oheň i voda následně způsobily obrovskou škodu. Kromě přístrojů a zařízení skončilo v ohni i demo připravované dvanácté studiové desky New Model Army, plánované na letošek. Ještě smutnější je fakt, že zkáza zničila i 30 let staré raritní demonahrávky, které byly nedávno objeveny a kapela je plánovala použít jako bonus na reedici debutu "Vengeance".

Frontman Justin Sullivan k tomu říká: "Byli jsme opravdu překvapeni odezvou a velkorysostí nabídek pomoci. Samozřejmě jsme naštvaní tím, co se stalo, zejména ztrátou nenahraditelných hudebních nástrojů, a dem, na kterých jsme pracovali tři nebo čtyři měsíce. Ale jsme pojištěni a tak doufám, že nám bude uhrazena alespoň finanční ztráta. Nakonec nebyl nikdo zraněn a přišli jsme jen o materiál. Kapela je o lidech a Duchu a můžu říct, že jsme teď silnější než kdy předtím. Pravděpodobně to bude znamenat zpoždění některých našich aktivit, ale jinak bude vše pokračovat jako předtím."

 

studio New Model Army po požáru

 

zdroj: Sonic-Seducer.de (Feuer zerstört Studio von New Model Army komplett, inklusive neuen Songs).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tyjo, to nasere... ale tak hlavněže se nikomu nic nestalo... stejně je divný, že studia maj ve zvyku hořet kolem vánoc... loni hořela Unter Null, předtím zase někdo... akorát Rotten vyhořel v létě... zase musí mít něco extra... :D<br /><br />No, tak hlavně zdraví...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.