Justin Sullivan připravil druhou sólovou desku, podívejte se na první videoklip

Frontman New Model Army stvořil další sólovku za mocného přispění dalších hvězdných kamarádů.

Novinkové album Justina Sullivana ponese název "Surrounded" a vyjde 28. května, osmnáct let po svém předchůdci "Navigating by the Stars". Jako první singl byla vybrána skladba "Amundsen", na jejíž videoklip se můžete podívat níže.

Velká část novinky vznikla v Sullivanově domácím studiu. Sám hudebník k jejímu vzniku říká: 

"Za daných okolností nebylo nijak zvlášť překvapivé, že přišel čas na další sólovou desku - skladby prostě samy od sebe přicházely v prvních týdnech lockdownu. Nešlo ani tak o to popsat 'co se děje ve světě'. Stejně jako u 'Navigating by the Stars', které vzniklo po 11. září, jsem chtěl psát o jiných věcech - některé známé příběhy, některé méně známé, některé autobiografické. Každopádně spíše z krajiny fantasy než jako sociální komentář. Jsem vděčný za řadu hudebních příspěvků, které jsem dostal od svých přátel a které pomohly vytvořit různé nálady a atmosféru. Je to dlouhé album, ale vypadá to, že jako celek drží pohromadě. Doufám, že se lidem bude líbit."

Jako hosté se na desce objeví např. basista Jon Thorne (Lamb) nebo Tom Moth na harfu (Florence and the Machine, mj. také bratr baskytaristy NMA Ceriho Mongera). Smyčcová aranžmá jsou potom dílem Tobiase Unterberga, Henninga Nügela a Shir-Ran Yinon. Vedle toho jsou na desce ke slyšení i současní členové sestavy New Model Army.

1. Dirge
2. Amundsen
3. Coming With Me
4. Clean Horizon
5. Stone And Heather
6. 28th May
7. Akistan
8. Unforgiven
9. Sao Paulo
10. 1975
11. Sea Again
12. Clear Skies
13. Rip Tides
14. Daughter Of The Sun
15. Ride
16. Surrounded

 

Justin Sullivan - Amundsen

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.