Patricia Morrison – Návraty gotické víly

patriciaa_sPo delší době se opět prokutáme gotickými archivy a podíváme se zpět do roku 1995, kdy v Praze vystoupila ikonická gotická basačka Patricie Morrison, známá také z působení v tak zásadních kapelách jako The Sisters of Mercy nebo Damned. A Tomáš Sedláček s ní tehdy udělal hodně zajímavý rozhovor, který po 18 letech vracíme do oběhu.




 

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

Teď už ale nechme z hlubin času mluvit Patricii Morrison, řeč byla nejen o hudbě, skládání, ale i o německé gotické scéně, odchodu z The Sisters of Mercy a dalších zajímavostech.

Patricia Morrison – Návraty gotické víly
Autor: Tomáš Sedláček, Ryba

particiaa_250

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nešlo by to lépe naskenovat. Moc oříznuté kraje. Dík
Pardon, to je asi chyba v zobrazování, sken je v pořádku (mně se to ukazovalo dobře). Nicméně udělal jsem to jinak, článek se otevře v novém okně a tam už by to mělo jít přečíst v pohodě.<br /><br />Díky za upozornění a příjemnou četbu! :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.