Label Prikosnovenie slaví dvacet let slevami a novinkami

Zavedené vydavatelstv,í zaměřené na darkwave scénu, ethereal a heavenly voices, má narozeniny. Dárky ale dostanou posluchači.

prikosnovenie

Už dvě dekády chrlí neunavný francouzský label Prikosnovenie na temnou scénu jemnější darkwave a záblesky éterických hudebních sfér. Díky němu tak mohlo spatřit světlo světa úctyhodných 153 nahrávek od umělců jako Louisa John-Krol, Daemonia Nymphe, Irfan, Francesco Banchini, Maple Bee, Corde Oblique, Ashram nebo Fleur. To si zaslouží oslavu, že?

Proto máte jedinečnou příležitost pořídit si nyní některé starší práce vydavatelství jen za 10 Euro.

Těšit se ale můžeme i na dvě zbrusu nové desky – první z nich bude v pořadí čtvrté album "Wanderings" od projektu Artesia 21. prosince, kterou bude následovat druhá nahrávka Mediavolo s názvem "Modern Cause" (fanoušci raných The Cure a Cocteau Twins, nastražte uši!).

 


Mediavolo - Cavalry Drum 

A aby nechyběla potrava i pro oko, chystá Prikosnovenie i novou knihu ságy "Berceuses des Fées et des petites sorcières" s CDčkem, na kterém najdete dosud nevydané skladby od Hexperos, Daemonia Nymphe, Rija, Pinknruby a dalších.

Ale co bychom vás unavovali – podívejte se na stránky www.prikosnovenie.com a pokochejte se sami.

Zdroj: Side-Line.com (Prikosvenie celebrates 20th anniversary + announces new releases for Christmas from Artesia & Mediavolo) 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.