25.2.10: Collection d’Arnell Andrea a Ataraxia - novinky z tábora Prikosnovénie

Dvě kapely, které v minulých letech zaplnily na Wave Gotik Treffen hlediště lipského městského divadla do posledního místečka, hlásí vydání svých desek na francouzském darkwave/éterickém labelu Prikosnovénie.

Zásadní kapela italské neoklasické akustické vlny, čtveřice Ataraxia, vydává nejméně jednu desku ročně. Přesto album, které v březnu vrhá do světa prostřednictvím labelu Prikosnovénie, je víc než jen další řadovkou. Deska "Llyr" vznikala průběžně dva a půl roku a Ataraxia ji naplnila písněmi inspirovanými jak keltskou tradicí, tak blízkovýchodními inspiracemi. Ukázky z připravované desky si můžete poslechnout zde.

Prikosnovénie se už delší dobu snaží znovu zpřístupnit starší desky francouzské gothic rockové úderky Collection d'Arnell Andréa (http://cdaa.free.fr/), které vyšly na dnes již neexistujících labelech. Jako poslední přichází na řadu album "Cirses des champs" z roku 1996. To je jedním z nejrockovějších položek v diskografii skupiny, v reedici doplněné o exkluzivní multimediální materiál.


Více o vydavatelství zde: http://www.prikosnovenie.com/

 

Ataraxia

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.