David Bowie jako hlavní hrdina spektáklu Heroes: The Musical

Zásadní průlom v neprůstřelných právech Davida Bowieho zaznamenali tvůrci chystaného muzikálu "Heroes" o životě tohoto kosmického hudebního hrdiny. 

david-bowie-ziggy-stardust-02

Čtyřiašedesátiletý hudebník se za poslední roky skrývá před koncertními halami a sály, přičemž pravidelně odmítá využití jeho textového i hudebního odkazu ve filmech, knihách a ostatních formách kultury. Přesto se ale v březnu příštího roku jeho kult přenese do dvoutisícové IndigO2 arény v Londýně. Poprvé totiž uvolnil práva svých skladeb fantastickému future-muzikálu s příhodným názvem "Heroes: The Musical".

"Nemohli jsme tomu vážně uvěřit, když nám dal svolení. Jeho lidé nás varovali, že je velmi nepravděpodobné, že by se o věc zajímal a že na ni již byl opakovaně dotazován. Nechtěli jsme, aby pan Bowie považoval naši práci za jeho tribute a to pravděpodobně zabralo.", řekl deníku The Guardian autor muzikálu Deep Singh.

Hudební show tak bude obsahovat na dvacet Bowieho songů včetně největších hitovek 'Heroes', 'The Man Who Sold The World' a 'Let's Dance'. Kdo si roli rockového chameleona zahraje a zazpívá pro vás bdueme sledovat.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.