Autopsia dnes otevírá výstavu speciální hudební prezentací

Autopsia, to není pouze hudební uskupení s unikátní sonickou vizí, ale také projekt, který si zakládá na jedinečném obrazovém doprovou všech svých aktivit. Dnešní vernisáží otevírá výstavu svým manifestačních plakátů, které doprovodí unikatním hudebním vystoupením.

 

Autopsia_-_vystava_2011_10

 

Autopsia je spolu s Laibach či In Slaughter Natives dodnes synonymem pro pionýry orchestrálního industriálu. V Praze dlouhodobě působící one man band se v poslední době znovu umělecky "rozjel". Po albu "Radical Machines Night Landscapes", "Karl Rossmann: Fragments" nebo sérii DVDček přichází na řadu výstava manifestačních plakátů seskupení a videoinstalace. Ta doprovází vydání stejnojmenné kompilace "Weltuntergang".

Dnes od sedmi hodin večer proběhne vernisáž, během které bude uvedeno zvláštní vydání hudebního projektu "Weltuntergang: s filmovým doprovodem. Zazní například: Lebensherrgabe, Weltuntergang theme I, Kristal, Desires and Powers, Archipelag, Monster and Mad Point, Prague – The Spectre of the Sound a další. Výstava, která je instalována v prostorách DIVUS, Jižní křídlo / South Wing, ORCO, v Bubenské ulici 1, na Praze 7, pak potrvá do 10. listopadu.

 

 

AutopsiA - Archipelag

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Byl jsem v pátek. Plakáty úderné, kompilace Weltuntergang pořízena, videa interesantní, hudba skvělá... Škoda jen, že přišlo málo lidu.<br /><br />Nicméně do 10. 11. času dosti. <br /><br />Akci vřele doporučuji.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.