FOTOREPORT: Účastníci čarodějného Saturday Night Freezeru

Sobota 30.4. snesla na matičku Prahu nejen zlověstné bouře sváděné žižkovským vysílačem, ale také druhou edici nové party ve městě - Saturday Night Freezeru s čarodějnickým a charitativním podtextem. Report a detaily k vybraným penězům, které jsou od pondělka v rukou netopýřího útulku Nyctalus, vám přineseme v nejbližší době. Do té doby navštivte naší galerii a kochejte se fotkami SNF účastníků. 

 

SFP2006

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jeej, Anit ale uplne zapomnela neco hodit do superkasicky, to je ale ostuda - to tam mam netopyri dluh! o.O Charita se musi hazet lidem pod nos tak aby se nemohli vymluvit, vazeni :D - takze doufam ze kasicka poputuje taky na Zombiewalk, nejlepe k registracnim stankum? :)
kasicka se snad bude objevovat casteji, takze budes moct obratit kapsy naruby i v budoucnu. ale do te doby bych daval pozor na hladove netopyry! :)
Hele, vim, ze je to strasne blbej request, ale nemohla by osoba zodpovedna vymazat spf2029.jpg? :) To byla takova strasne zakerna momentka, kdyz sem nevedel, ze me nekdo pri tom mojem "tancovani" foti, a takhle to dopadlo... :))
Aladar: ale vždyť to je živoucí ukázka goth novoromantismu! encyklopedický příklad, to by byla hrozná škoda :D - na čem by se pak učila o subkulturách další generace gotiků? :)))
Ale notak :D Ja snad na tech akcich fakt budu jenom sedet radeji! :)<br />Nejhorsi je, ze na tom vypadam opile, sjete, a kdovico jeste, pritom jsem byl strizlivej! :) Prosiiiim? :))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.