Roboti z Marsu a unesený Santa obsadí Necropoli na vánočním Freezeru

"Jeden z filmů, na které se musel v mládí dívat Tim Burton."  (ybuko) je výstižný popis toho, co vás čeká na promítacím večírku Saturday Night Freezer s podtitulem "vánoční speciál".

Freezer_Vnon_na_web

Po úspěchu našeho provizorního kina v pražském klubu Necropolis s halloweenovou projekcí se vracíme, abychom vám přesně týden před Vánoci nabídli zběsilou sci-fi komedii Santa Claus Conquers the Martians z roku 1964!

17. prosince
od 19.00 tak budete mít exkluzivní šanci v domácím, pivem opojeném prostředí vinohradského klubu nasávat unikátní promítání tématicky vánočního snímku, který se za půl století od vzniku stal opravdovým kultem na poli žánru fantasmagorických "family-movies".

Děj snímku vás raketovou rychlostí vystřelí na Mars, kde se seznámíte s neprosperujícím královstvím sužovaným závislostí nejmladších na pozemské televizi. Devětsetiletý mudrc (něco mezi Mrazíkem a Gandalfem utopeném v mlhostroji) poradí marťanskému vyslanci, aby na planetu přivedl kult radost-šířícího Santy, který zachrání vyrůstající generaci od vlivu bezduché televizní zábavy. Co čert nechtěl, marťanská jednotka seslaná na Zem (tvořená kníratým zlounem v potápěčském kostýmu a kartonovým robotem) kromě nic netušícího Santy unese i dvojici zvědavých dětí. Meziplanetární patálie, vrcholící vzpourou hračkářského dělnictva proti marťanské tyranii bublifukovými pistolemi, je pouhým výsekem z béčkové jízdy přesahující řemeslné přehmaty filmařů světelnou rychlostí.


Názory dalších komentátorů filmového serveru csfd.cz vám napoví více: 

"Infantilnost a tvůrčí impotence na kvadrát." (woody)

"Absolútne naivná fantasmagorická rozprávka alebo wtf to malo byť!?! Takto by to vyzeralo keby sa Ed Wood rozhodol natočiť večerníček pre deti."  (jojinecko)

"Odpad, ale svou naivitou vlastně velmi roztomilý odpad..." (S_M_Lomoz)

 


Trailer


Vánoční Saturday Night Freezer bude tradičně následovat DJskými sety několika zúčastněných, kteří vás provedou kytarovým spektrem přes osmdesátkové fláky, dobře odsypávající deathrock, gothrockové klasiky, tématické 60s surfové výstřelky až po nabušený industrial rock 90. let k chladné elektronice, darkwave a ráznějším rytmům tanečna. 


JEDNÁ SE ZÁROVEŇ O VŮBEC POSLEDNÍ ŠANCI V TOMTO ROCE PODPOŘIT ZÁCHRANOU NETOPÝŘÍ STANICI NYCTALUS! NA TRADIČNÍ ČAS CHARITATIVNÍCH VEČÍRKŮ TAK MÁTE MOŽNOST NAKRMIT NĚKOLIK HLADOVÝCH KRKŮ NAŠICH OKŘÍDLENÝCH MAZLÍČKŮ VHOZENÍM VRÁCENÝCH DROBNÝCH DO PŘIPRAVENÉ KASIČKY. Více na : http://www.nyctalus.cz/

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Film je super, muzu jedine doporucit! :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.