Hell Party 6 – Šesté pokračování nejhrubší party ve městě

hellparty6_logo_sKlub Abaton otevře 16. dubna 2011 v 16.00 dveře nadšencům do piercingu, tetování a dalších forem zdobení těla a na své si přijdou i fandové latexu, fetiše a BDSM. Rádi přivítáme i ty, kteří si v těchto oblastech chtějí rozšířit obzor jen jako diváci.







Hell Party dává prostor různým vášním. Proto je prostor klubu Abaton symbolicky rozčleněn na tři sekce.

Hlavní stage


Hlavní stage je zasvěcena piercingu a tělesným modifikacím. Večer zahájí provokativní módní přehlídka v gangsta stylu módních značek MyObsession a Punktura doplněná extravagantními účesy z vlasového studia Hell.cz. Svůdné modelky na pódiu vystřídá krvavý kabaret členů studia Hell.cz, který rozehraje performance s dekadentní aranží. První show studia Hell.cz odkazuje na mexickou tradici oslav dne mrtvých calavera. Energie a živočišnost expresivního tance ve spojení s temnější stránkou ženskosti jsou tématem druhého vystoupení. Následující show spojuje technologii a odosobněné tělo v cyberpunkové stylizaci. Poslední performance symbolizuje přirozenou tělesnost, kterou staví do kontrastu s promyšleností technicky nejnáročnější suspension večera.

Nedílnou součástí vystoupení studia Hell.cz je suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky. Tento dávný rituální prvek ve spojení s tajemnou atmosférou show slibuje nezapomenutelný zážitek. Všechna vystoupení na Hlavní stage prolíná symbolika barev. Barevná trojkombinace akcentuje dualitu duše a těla, pozitivní a negativní energie, kterou doplňuje rudá symbolizující krev a život.

HELL_Party_foto_4


Po skončení krvavého kabaretu rozjede na Hlavní stage afterparty legendární pražský DJ Philip T.B.C. Každý jeho set je neopakovatelným zážitkem, nedrží se vymezených stylů a kreativně kombinuje hudbu s náladou publika. Philipa T.B.C. vystřídá za pultem Hell piercer a modifikátor SHE-MON, pro kterého byl DJing vášní ještě před samotnými modifikacemi.

Fetish Stage

Na Fetish stage bolest nabývá dráždivých rozměrů. V pěti vystoupeních předvedou příznivci BDSM nejrůznější dimenze toho, když láska bolí. Čekají vás praktické ukázky jak spoutat a následně „něžně“ pomilovat znehybněnou partnerku supící do roubíku. Pro vaše potěšení si pohrají svůdné clinic slečny v latexu. Lehce znuděná dáma předvede způsoby krocení a výcviku otroka. Poslední dvě show předvedou drsnější formy SM. Před vašimi zraky bude stvořena zvrhlá Sirael, která splní všechny choutky svého pána a závěrečná show předvede hardcore torturu z rukou muže.

HELL_Party_foto_6


Music Stage


Music stage opanuje pět osvědčených hardcore kapel. První se představí punk grind Urin, kde hraje tatér Babboo ze studia HELL.cz. Vystřídají je osmistrunné kytary a metalový scream zpěváků z kapely Diphteria. Metal crossover Chlejf nechávají na pódiu pot i krev, proto se k Hell Party výborně hodí. Představí se i Minority Sound, nový electronica metal projekt členů Poppy Seed Grinder a Rites of Undeath. Poslední kapelou večera budou francouzští Chrysalide, kteří svým mixem hardcore industrial a punku bourají zavedené postupy a dokazují, že tvrdá elektronika se dá i v dnešní době hrát a tvořit inovativně. Po metalové smršti uleví uším DJ Gargoil se svoji psychobilly a rockabilly afterparty.

Další vychytávky

Abychom vám Hell Party co nejvíce zpříjemnili, pro odpočinek bude připravena Chill-Out Stage, teplé vegetariánské jídlo a oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky. Pro mimopražské návštěvníky a návštěvnice HELL Party nachystala cestovní kancelář CK Petrs ubytování za příznivé ceny v blízkosti klubu Abatonu, kde se Hell Party koná. Podívejte se na nabídku ubytování na webu CK Petrs.

Hell Party je straight & LGBT friendly. Vstup na Hell Party je možný od 18 let. Lístky zakoupíte na předprodejních místech nebo v síti Ticketportal.

 

{vimeo}20736783{/vimeo}
Hell Party 6 videotrailer


Hell Party 6 – Nejhrubší párty ve městě aneb Neúspěšně testováno na normálních lidech
16. dubna 2011 (start 16:00)
Praha, Abaton (Na Košince 8, Praha 8)
Vstup: 400,– předprodej Ticketstream / 450,– Kč na místě

 

Hell party 6

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.