Patnáct let hlučení se bude slavit na Audiotrauma Festu 2k17

Dvou(až tři)denních (s warm-upem) akcí pro elektroniky se v našich končinách moc nekoná, proto je třeba zbystřit. Je tu druhé české dostaveníčko kapel a přátel labelu Audiotrauma. 

V roce 2015 proběhl v Praze pokus francouzského labelu Audiotrauma, který měl ukázat, zda bude naše hlavní město schopné přijmout svéráznou tvorbu jeho umělců. Nakonec se tato událost milovníků roztodivných elektronických zvuků setkala s kladnými ohlasy a letos si v klubu Nová Chmelnice připíše druhé pokračování.

Co návštěvníky letos čeká? Na místo činu se znovu vrátí Arco Trauma se svým projektem Sonic Area a usedne na pomyslný trůn programu prvního dne, kterého se minulý rok zhostil jako ještěrčí mág. Není třeba se obávat opakování téhož, neboť k vidění bude nová show k aktuální desce „Eyes in the Sky“. Totéž se dá říct o zjevení Hologram_. Pod plachetkou osoba si minulý rok publikum podmanila a letos bude zabíjet s novým programem, který bude čerpat z očekávané novinky. 

 


Sonic Area - The Soul of a Robot

 

Z Paříže dorazí temně elektronické těleso Flint Glass, které bude chtít ukázat, proč je jejich mix electra, rhytmic noisu a temného ambientu velebený kritikou. Další frantíci Signal2 se zařazují ještě složitěji. Nebojí se electra, noisu ani hip hopu.

Místo původně plánovaných Terrabeats Concept dorazí dvoučlenný psychotický projekt Twinkle ze Štrasburku, který se svým tribal rytmickým nátlakem pokusí nahradit odpadnuvší Srby. Ke slovu se dostanou i tuzemští M.A.C. of Mad, kteří svoji tvorbu označují jako power.dance / grind.floor / urban.electro a brázdí po našich pódiích už pěknou řádku let.

 


Flint Glass - Shadows

 

Druhý den si společný koncert ze startu minulého roku zopakuje dvojka Chrysalide / Synapscape. Tehdy společně zbořila klub Basement a nyní je čeká větší pódium Nové Chmelnice. Chrysalide, reprezentanti galského kohouta, předvedou to nejsoučasnější pojetí industriálního nářezu a jejich němečtí kolegové Synapscape v Praze oslaví výročí patnácti let spolupráce s labelem Audiotrama ve speciálním setu. 

 


Chrysalide - Substance Over Style

 

To však zdaleka nebude vše. Francouzský projekt Moaan Exis má kořeny v hardcore electro scéně a podle toho také rozdává jednu ránu za druhou. Živě mu navíc vypomůže Xav z Punish Yourself, bude to tedy rozhodně tanec pořádný. Lotyšský Autogen posluchačstvo rozpálí ostrou a silně atmosférickou elektronikou, která absorbuje post-industriální prvky.

Holandský slibný witch house projekt Noire Antidote absolvuje v Praze jedno ze svých vůbec prvních vystoupení a za pozornost stojí i dívčí seskupení Machinalis Tarantulae, v němž se představí Miss Z z Punish Yourself v show mixující tradiční i moderní elektroniku. Na poslední chvíli přiskočil ještě také projekt oblíbených Bělorusů Ambassador 21, který se jmenuje Illegal Trade - tady je asi jasné, že můžeme čekat absolutní výplach.

 


Noire Antidote - DI3S IRA3

 

Ani tohle není výčet všeho, co vás během dvou dní "audiotraumatu" čeká. Nebudou chybět DJs a další překvapení, kteří a která vás dorazí, pokud nebudete mít dost. Jak už bylo zmíněno, vše se bude odehrávat v osvědčeném klubu Nová Chmelnice v pátek 3. února a v sobotu 4. února. Lístky kupujte ZDE.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kde jste byli Sanctuary minule? Nevzpomínám si že by tady o tom byla řeč v roce 2015! https://i.imgur.com/HNT7Q0C.png
A už vůbec si nevzpomínám na nějakou historickou propagaci kterou zřejmě letos už ani nemůžete ignorovat.
Zkusil bys prosim formulovat sve myslenky srozumitelneji? Vubec netusim, co nam chces sdelit...
Ahoj. Jen pro tvojí informaci, co jsme okolo minulého ročníku festivalu dělali: http://www.sanctuary.cz/11734-temne-elektronickou-sezonu-v-praze-uzavre-audiotrauma-festival
http://www.sanctuary.cz/11866-audiotrauma-fest-odhaluje-line-prihazuje-free-download-kompilaci
http://www.sanctuary.cz/12112-projekt-we-are-alchemists-o-vikendu-nevystoupi-nahradi-je-chrysalide
http://www.sanctuary.cz/12101-ukonceno-soutez-o-dvakrat-dva-volne-vstupy-audiotrauma-festival
http://www.sanctuary.cz/12154-report-audiotrauma-festu

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.