Spouštíme exkluzivní předprodej na letošní Amphi festival v korunách!

Podařilo se nám domluvit s organizátory Amphi festivalu možnost získat i u nás originální vstupenky za koruny! A to vše bez nutnosti objednávání ze zahraničí a placení drahého poštovného.

 

amphi fest

 

Protože poslední dva ročníky Amphi festu byly beznadějně vyprodány a letošní line-up slibuje, že situace bude znovu opakovat, je třeba si vstupenky zajistit v předstihu. Pokud tedy máte v plánu se do krásného Kolína nad Rýnem, v jehož centru u řeky se festival odehrává, vyrazit, neváhejte a objednávejte vstupenky již nyní.

 

Předprodej na Amphi festival


Předprodej je možný pouze od 16. března 2011 dopoledne. Vstupenky budete moci zaplatit a převzít před či během koncertu Camouflage 18.3. v klubu MMC v Bratislavě a 19.3. v KC Vltavská v Praze, případně je dostat po předchozím zaplacení na účet doporučeným dopisem na vaši adresu. Cena za víkendový lístek je 1600 Kč nebo 64 euro při osobním vyzvednutí. V případě zaslání poštou je cena navýšena o 50 Kč nebo 2 eura poštovného. Po vyplnění objednávky budete emailem kontaktováni ohledně konkrétní domluvy prodeje vstupenky. Pokud by vám nepřišla odpověď do druhého dne nebo máte nějaký dotaz ohledně předprodeje, napište email na mi@rage.cz.

 

ansichtsflyer-amphi2011

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.