Novou desku C/A/T produkuje Erica Dunham z Unter Null

Sotva se začal pomalinku usazovat prach, zvířený vydáním pár týdnů staré výběrové retrospektivní desky "Music To Piss You Off" electro industrialistů C/A/T (o vydání jsme psali zde), už jsou tu další novinky. Jak předák projektu Ben Arp oznámil, práce na nové řadovce C/A/T již byly odstartovány a tentokráte se na jejím vznku bude i jako producentka podílet Erica Dunham z Unter Null.

Zatím poslední nahrávka Unter Null "Moving On", která kvůli požáru Eričina domu a studia vyšla se zpožděním, je z počátku tohoto roku (i o tom jsme psali), a vypadá to, že si umělkyně potřebovala od svého projektu na chvilku odpočinout. Proto se před nedávnem opět vrátila do C/A/T, nejprve jako koncertní posila a nyní jako producent nových skladeb.

Ben Arp k tomu říká: "Bude to moje první spolupráce s někým dalším, a to jsem s psaním pro C/A/T začal již roku 1998 – asi i proto se na to tak těším". Nakolik se tato kooperace podepíše na novince "The Science Broke My Heart", která by měla vyjít příští rok, a nakolik ji odliší od zatím poslední řadovky "The Great Crisis" z roku 2008, se zatím můžeme jenom dohadovat.


cat_unternull


Zdroj: Side-Line.com (New C/A/T album produced by Unter Null)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.