Label Crunch Pod i projekt C/A/T končí po třinácti letech svojí činnost

Smutná zpráva přichází od Bena Arpa, šéfa projektu C/A/T a kalifornského elektronického labelu Crunch Pod. Ben končí činnost vydavatelství i vlastního hudebního projektu, aby lehce změnil žánr a pouze pod svým občanským jménem se bude věnovat IDM muzice.

 

Crunch_Pod_-_logo

 

Už na konci letních prázdnin anoncoval Ben Arp, že dny jeho labelu Crunch Pod jsou pomalu sečteny. Během třinácti let zde vydal stovku releasů převážně tvrdě elektronickým projektům. Posledním vydaným albem byla před 14 dny kolekce "Avulsion" projektu Manufactura. Label definitivně končí svojí činnost posledním dnem letošního kalendářního roku a posléze nabídne zbytek svých neprodaných titulů skrze velké digitální obchody s hudbou.

S koncem labelu Crunch Pod dělá Ben Arp tlustou čáru i za činností svého vlastního, tvrdě elektronického projektu C/A/T. Od příštího roku jeho hudbu bude vydávat pouze pod vlastním občanským jménem, a jak sám píše na svém Facebook profilu, od příštího roku ho bude výdat prohánět se v IDM / trip-hopem ovlivněné elektronické muzice. Nové EP, které vydá jako Ben Arp, vyjde hned v lednu příštího roku.

 

Manufactura - Die The Death

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.