Vedlejšák Unter Null se vrací s novou deskou

Nové album projektu Stray je venku.

stray_lettinggo


Čtyři roky to trvalo, než se projekt Stray, vedlejší působiště slavnějšího projektu Unter Null, vrátil s novou muzikou. Ale dočkali jsme se – Erica Dunham novinkou "Letting Go" volně navazuje na debut "Abuse By Proxy", zvukově jde však o dost temnější cestou.

Vydavatel Alfa Matrix novinku popisuje: "Emocionální klavírní melodie s echem se snoubí s melodickými elektronickými sekvencemi, které zrychlují pulzující beaty a vibrující basové linky, vedené Eričiným napůl mluveným, napůl zpívaným hlubokým projevem."

Hudební mezera mezi oběma Eričinými projekty se tak na novince hodně zmenšila. Pořídit si "Letting Go" můžete hned ve třech verzích – klasické CD, deluxe dvojCD s kartonovým obalem (se třeni exkluzivními bonus tracky a remixy od Kant Kino, Grendel, Metroland, Mari Chrome a dalších.

Pravověrné fanoušky pak jistě potěší, že pokud si album koupí ve 2CDčkové verzi online přes www.alfa-matrix.com, dostanou zadarmo ještě třetí disk "Holding On", kterého je na světě jen 99 kopií. Co přesně však na něm najdete, zůstává zahaleno tajemstvím jen pro ty, kdo si jej pořídí.

 

Ochutnávat můžete zde:


Stray – Letting Go 

Zdroj: Side-Line.com (Unter Null project Stray returns with massive 3CD packet - only via the label's website)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.