25.5.10: Helsinští vampíři The 69 Eyes zaútočí na festival Music Shock ve Vyškově

Letošní ročník festivalu Music Shock open air ve Vyškově představí i zahraniční interprety. Jednou z největších hvězd bude i glam/gothic rocková pětice The 69 Eyes. Pokud jste se rozhodli vynechat jejich lednový koncert v Bratislavě, kde je měli doprovázet Christian Death, a nechystáte se na maďarský Sziget nebo německou M'Era Lunu, pak můžete vyrazit do Vyškova.

Kapela prodala v loňském roce rovný milión výlisků jejich poslední desky "Back In Blood" a stala se tak nejprodávanějším vývozním artiklem finské hudební scény.

Pokud jste vizuálně nápadití, tak jak jsme vás už před necalým měsícem informovali, můžete se také do konce června zúčastnit soutěže, kterou vyhlásilo pro fanoušky vydavatelství Nuclear Blast. Vyrobte nejlepší video na jejich nejnovější singl Kiss Me Undead. Veškeré infomace k soutěži najdete ZDE. Hodně štestí!

 

69_eyes_-_band_photo

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Chjo, zase na takovém sračk*idním festu......... :sad:
Taky to vůbec nechápu... :s
a proc nebyli na metal festu kde byli kdysi oznameni a pak najednou bez udani duvodu kdekoliv zmizeli ? stale nikdo nevi ?
Teď jsem právě chtěla napsat - aby to beztak nedopadlo jako s metalfestem - kde už půl roku předem figurovali 69 Eyes na propagačních materiálech jako jedni z headlinerů a nakonec ticho po pěšině. Ono je vždycky jistější si věc ověřit na ofic. webovkách nebo MySpace kapely, kde o metalfestu nebyla ani zmínka. Btw. ten Vyškovskej fest tam taky zatím není, tak kdo ví.... ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.