Type O Negative - Nekonečná rez podzimu

Type O Negative - metal hammerVzhledem k četným reakcím, které vyvolala nedávná smrt Petera Steeleho oprašujeme 14 let starý rozhovor s Type O Negative v naší občasné rubrice Retro.






Zdroj: Persefona a Vanessa (díky!!!)

V rubrice "Retro" oprašujeme opravdové lahůdky s gothic příchutí, posbírané ze stařičkých tištěných hudebních (i jiných) magazínů, zavátých neúprosným nánosem času, které po letech znovu opucujeme, vypulírujeme a vrátíme do oběhu. Důvodem pro toto počínání je zaprvé snaha o zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), zadruhé abyste věděli, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a měli srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo, a zatřetí protože tyto články mívají i po tak dlouhé době jistou informační hodnotu.

Podílet na obsahu této rubriky se samozřejmě můžete i vy, takže pokud máte někde na půdě, ve starém harampádí, pod postelí nebo pilinami s morčetem podobné časopisy se souvisejícími články, které byste byli ochotní nascanovat (případně zapůjčit k nascanování) a dát našim čtenářům k disposici skrze CZ Sanctuary, ozvěte se, prosím, na mail redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme!

Ale teď již rozhovor, který roku 1996 vedl redaktor časopisu Metal Hammer Dan White s Peterem Steelem.

Type O Negative - Nekonečná rez podzimu
Napsal: Dan White
Médium: Metal Hammer 1996 (s. 36-37)

ton1_1 ton2_1

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

krasny rozhovor :-) pri kazdom od TON som sa vzdycky rehotala... tento nebol vynimkou :D <br />peteov zmysel pre humor mi bude fakt chybat :sad:
RIP :sad:
Chtel bych si precist tenhle clanek, ale otevre se mi vzdy v malem okne...
ggsgsgs: Opraveno, už by sis měl počíst ;)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.