16.4.10: Úmrtí Petera Steela oficiálně potvrzeno

I když včerejší zprávy o smrti předáka Type O Negative vypadaly poměrně věrohodně, hudební svět stále napjatě čekal na formální potvrzení. To vyšlo před pár hodinami na oficiálních stránkách skupiny, kde se píše:

"Je nám velikým zármutkem vás informovat, že frontman, basák a náš kolega z kapely Peter Steele zemřel včera v noci pravděpodobně z důvodu selhání srdce. Je ironií, že Peter zrovna prožíval dlouhé období střízlivosti, zlepšujícího se zdravotního stavu a chystal se pustit to psaní a nahrávání pokračovatele našeho posledního alba "Dead Again" z roku 2007.

Oficiální příčina smrti bude známa až po provedení pitvy. Datum soukromého pohřbu s vyloučením médií a fanoušků bude zveřejněno v nejbližších dnech."

Dále si na stránkách můžete přečíst vyjádření jednotlivých členů kapely i pozůstalých po Peterovi.


Peter Steele

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak jsem si alespon z nostalgie a na pamatku vyhrabul starou kazetu a zavzpominal si na ten nenapodobitelnej hlas...hehe...tak rip mistr "top 10 sexy boy of teenage 90s magazines" :huh:
Naozaj sokujuca sprava. Som rad, ze som ich aspon raz na zivo videl v Prahe. Perfektny hlas hudba, TYPE O NEGATIVE forever.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.