23.12.09: Podívejte se na nový videoklip The 69 Eyes

The 69 Eyes před několika dny zveřejnili nový videoklip k písni "Dead N' Gone", která pochází z aktuálního alba "Back In Blood". Doprovodné vokály k písni nazpívali bratři Maddenové (The Good Charlotte). Klip vznikl v San Franciscu a režíroval jej Bam Margera.

Připomeňme, že The 69 Eyes vystoupí v lednu v bratislavském Randal clubu, společnost jim budou dělat Christian Death a Mandragora Scream (více informací čtěte zde). V červnu potom kapelu budeme moci vidět na pódiu Metalfestu v Plzni-Lochotíně.

 

The 69 Eyes - Dead N' Gone

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Em..o cem to k certu bylo? :s
O ničem - stejně jako předchozí klip k prvnímu singlu z "BIB" "Dead Girls Are Easy" zrovna tak v režii Bama Margery<br />a vůbec - byly snad klipy "Vočí" někdy o něčem? Spíš to bylo vždycky o pěkném pokoukání, což se už asi v současnosti úplně vypařilo. :s
Hlavně osobně už v tom ani hudebně 69 Eyes příliš neslyšim...zrovna tohle i s tim klipem na mne působí jako taková "běžná hodná popová rádiovka"...škoda
Nevím jestli jsi slyšel "Back In Blood" celé, ale věř, že se tam najdou i skvělé kousky, jako je třeba "Hunger". <br /><br />Když jsem song "Dead N'Gone" slyšela prvně, tak první co mě napadlo bylo, že refrén ve znění "dead dead dead dead'n gone" je zaměnitelný s "Chip Chip Chip Chip'n Dale" asi tak jako pro barvoslepého oranžová se žlutou barvou. (viz. http://bit.ly/5EMpay) Po několika posleších se to ale vytříbilo a už mi to ani tak nepřijde. <br /><br />V každém případě si myslím, že předchozí album "Angels" byl stokrát větší brak než "BIB" :cheer:
fuuuu... hrozne... a blby ksicht b. mager-y k tomu :-x <br />69 eyes som mala niekedy hodne rada... mrzi ma, ze stratili svoj image, a ten kus severskej temnoty, ktory v nich bol zapredali proamerickemu tuctovemu zvuku aj vizualu. uz to nie je co byvalo. novy album som pocula a cakala pravdupovediac horsiu vec. nakoniec to nebolo az take hrozne, ale odvtedy som si album aj tak uz nepustila a vzdy radsej siahnem po strsich veciach urcite, podla mna najlepsiemu, Blessed be..
O tom, že 69 Eyes už stylově nejsou co bývali, netřeba polemizovat. Po hudební stránce je BIB ale asi opravdu nejkvalitnější věc, kterou dosud vydali. Tenhle názor mi prostě nikdo nevymluví. B) Osobně pro mne už má i tak trochu magický nádech, poněvadž s ním zažívám ty nejkrásnější a nejkouzelnější okamžiky svého bytí. :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.