Veselé Vánoce přeje CzSanctuary - a rychle na party!

x-mass_break_sAni jsme se nenadáli, a všechny akce, které nás dělily od Vánoc, jsou za námi. Pokud čtete tyto řádky, znamená to, že jste se dokázali obrnit trpělivostí, shovívavě přehlíželi mechanické vousaté dědky v podivných červených pyžamech, lákající z výloh obchodů, a nenechali se zválcovat masovým konzumním šílenstvím. Ostatně, mají to být hlavně svátky klidu, míru, porozumění a pohody, ne?







 

To ovšem rozhodně neznamená, že si v tento sváteční čas nemůžeme vyhodit z kopýtka! Ne každému vyhovuje trávit několik dnů po sobě dojídáním bramborového salátu (přece ten zbytek kyblíku nevyhodíme!) a otupělým pozorováním stokrát viděných pohádek (nebojte, stejně se vezmou). A proto jsme si řekli: "Pojďme druhý svátek vánoční pojmout tak, jak nás to doopravdy baví - decentní party". Slovo dalo slovo a výsledkem je další z řady experimentálních Sanctuary Presents parties s názvem "Xmas break" ("break" jak ve smyslu "prolomit/přerušit", nebo "pauza" - na breakdance budete čekat marně).

A na co se tedy můžete těšit? Na premiérovou party v letenském Stromoffka klubu (musíme okouknout, zda se vám tam taky bude líbit) za doprovodu stylové hudby, pekelného čoudu a nějakých těch projekcí (s ohledem na to, že porna i pohádek bylo na chvíli dost). Kromě Sanctuary.cz DJs budeme mít tu čest uvítat dvojici hostů, kteří se s námi přijedou veselit z různě vzdálených destinací. Prvním čestným hostem bude DJ Disorder, frontman brněnských elektroniků Depressive Disorder, kteří letos vydali  vynikající album "The Chronicle of Fear". DJ Disorder přijede prezentovat své hudební oblíbence napříč elektronickými žánry, následován návštěvou až z (nejstylovější možné) rumunské Transylvanie. Ne, neděláme si legrácky, ani to není "reklamní tah" DJ OCVCP opravdu dorazí v sobotu večer na holešovické nádraží až z Rumunska, aby zahrál na "X-mas Break". Svátečnosti této události nahrává i fakt, že OCVCP je jedním asi z pěti gothic/darkwave/electro DJů v celé zemi.

I vy jste na tuto veselici samozřejmě srdečně zváni, rádi vás všechny uvidíme (nové oblečky od Ježíška s sebou - kde jinde se jim dostane lepšího ocenění?). Alespoň malinkým dárkem od CZ Sanctuary všem příznivcům potemnělých večírků a hudby je udržení vstupného na symbolických 30,- Kč, které jsme navíc stanovili jen proto, abychom předešli proměně party v "ohřívárnu pro bezdomovce zdarma".

Veškeré potřebné informace již máte, a tak zbývá jen za celou redakci CZ Sanctuary popřát především klidné, příjemně prožité, a pokud možno veselé Vánoce (to dodatečně samozřejmě platí i pro Svátek světel, nebo jakékoliv další svátky v tomto období), a srdečně poděkovat za Vaší podporu, díky níž jsme byli schopni v letošním roce překonat hned několik rekordů - ale o tom si více povíme na Silvestra. Díky, počítáme s vámi i nadále ;).

Tak tedy veselé Vánoce a těšíme se na viděnou 26. prosince ve Stromoffce!

CZ Sanctuary aka (abecedně) Ezechiel, Nephilim, Paesant, Pavel Zelinka, Samgarr

Sanctuary presents: X-mas break
26. prosince 2009 (20:00)
Praha, Stromoffka (Kamenická 54/655)
Vstup: 30,- Kč

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Uiiii, uz se tesiiim x]! A samozrejme kluci - Vam taky stastne a vesele :side:
tak fajn party B) popil sem, pokecal dokonce se odvazil k nejakym pohybovym kreacim.. dobre :P skoda toho utleho konce.. kazdopadne poradatelum dik ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.