Hledáme redaktory!

Už deset let se věnujeme gotické scéně. Píšeme novinky a články, překládáme, děláme rozhovory a reportáže. Pořádáme největší gotické setkání u nás Prague Gothic Treffen a koncerty kapel, které by se sem jinak dost možná ani nedostaly (dělali jsme třeba Front 242, Skeletal Family, Suicide Commando, Clan of Xymox, Hocico, Inkubus Sukkubus, Leaether Strip, Diary of Dreams, The Birthday Massacre, Rome a hromadu dalších, kolikrát i v české premiéře).

A VY TEĎ TOHO VŠEHO MŮŽETE BÝT SOUČÁSTÍ! A pomoci rozvíjet českou gotickou scénu.

KOHO HLEDÁME A CO POTŘEBUJEME

  • novinkáře – tedy člověka, vybaveného angličtinou či němčinou, který by pravidelně (tzn. ideálně každý den) překládal a zpracovával krátké zprávy od našich zahraničních kolegů.
  • redaktora – člověka, schopného pravidelně psát třeba reporty, recenze, samostatné články, hledat svoje témata nebo dělat rozhovory. Tady už je třeba alespon rámcové povědomí o kapelách a dění na scéně obecně.

CO Z TOHO BUDETE MÍT?

  • vstupy na naše akce – včetně zákulisí a dalších míst, kam se běžný návštěvník nedostane,
  • možnost pracovat s podobně zapálenými nadšenci a poznat se s hromadou zajímavých lidí – z kapel i ostatních médií,
  • budete u plánování a domlouvání akcí. Uvidíte, jak to funguje a později budete mít možnost promluvit do toho, co budeme v budoucnu jako Sanctuary.cz dělat,
  • pocit, že člověk není jenom konzument, ale sám pro českou gotickou scénu něco aktivně dělá,
  • vaši práci uvidí stovky čtenářů denně na dobře hodnoceném médiu.

JDETE DO TOHO?

Super! Pošlete nám do e-mailu s předmětem "Chci být součástí Sanctuary.cz!" na redakce@sanctuary.cz nějakou ukázkovou novinku o jakékoliv žánrové kapele, která vás zajímá. Stačí dva, tři odstavce, nic složitého. Inspiraci, jak to dělat, najdete přímo na našem webu. Pokud bude novinka taková, jakou potřebujeme, domluvíme se, co dál. A pokud ji na webu ještě nebudeme mít, rovnou ji dáme ven a vaše tvorba se tak rovnýma nohama vrhne přímo do centra dění. Snadné, ne?

SCÉNA VÁS POTŘEBUJE!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.