25.11.09: Pet Shop Boys vydají Vánoční singl

Letošní rok se Pet Shop Boys vyvedl. Nejdříve získali cenu za přínos hudbě v Brit Awards, potom oslavili nejvyšší dosaženou pozici v albové hitparádě v USA i Británii za posledních 15 let. A jejich úspěšné světové turné (které za pár dní dorazí i k nám) stále pokračuje.

Na jejich novém singlu "Christmas" najdeme novou verzi skladby "All Over the World", která pochází z jejich nejnovějšího alba "Yes". Dále tu najdeme přepracovanou verzi skladby "It Doesn't Often Snow at Christmas", kterou Pet Shop Boys původně vydali na exkluzivním singlu určeném pouze členům fanclubu kapely v roce 1987. O produkci se postaral Marius de Vries a sama kapela.

CD také obsahuje coververzi skladby "My Girl", původně z repertoáru Madness. Pet Shop Boys ji naživo zahráli společně se Suggs a Carlem z Madness na benefiční akci "Can You Bear It?", jejíž výtěžek byl věnován rodině Daintona Connella, někdejšího asistenta a blízkého přítele Chrise a Neila, který tragicky zahynul při autonehodě.

A konečně, máme tu také medley klasiky Pet Shop Boys "Domino Dancing" se skladbou "Viva La Vida" od Coldplay, tak jak ji kapela hraje na svém aktuálním turné. Singlovou studiovou verzi produkoval Stuart Price.

 

Seznam skladeb :

1. It Doesn't Often Snow at Christmas (New Version)
2. My Girl
3. All Over the World (New Version)
4. Viva la Vida/Domino Dancing
5. My Girl (Our House Mix)

 

pet_shop_boys_-_christmas_cd

 

zdroj: Gothtronic.com (PET SHOP BOYS MCD For Christmas).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.