11.11.09: VÁNOČNÍ PARTY V REŽII CZ SANCTUARY

Nemáte rádi Vánoce ? Postrádáte každoročně místo, kam byste se uchýlili před lavinou stokrát viděných pohádek a omletých vánočních koled? Chcete se před kamarády blýsknout zbrusu novým oblečkem od Ježíška a uklidnit nervy nadílkou řádně potemnělé hudby? Máme pro vás řešení!

 

sobota 26.prosince, Praha, klub Stromoffka - Vánoční CzS Party


...více info brzy...

 

Burning_Xmas_Tree

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hehe, tak takhle jsme o tom neuvažovali :-) Spíš jsme chtěli zapařit v plnym počtu, ale mimopražská část redakce jede na Štědrý den za rodinou, ta rodičovská část bude s dětmi a další chodí pravidelně na "půlnoční" jinam, 25.12 se zase oběhávají rodinné návštěvy, a tak nám toho 26.12. zbylo jako první schůdné datum :-) Ale, tak zpestřit si druhý vánoční svátek taky není úplně od věci, ne? ;-)
Ezech.: tak to chápu, dyž to berete takhle jakože společně a i tomu tahu rozumim, jen je škoda, že se nic (pro mě) zajímavýho na štědrej den nekoná :-) <br />ale tak třeba se někdo chytne... ;-)
neměla by bejt vánoční párty 24. večer??
26.12, neboli II.svátek Vánoční se Ti zdá bejt málo vánoční ??? ;-)
zdá se mi to dost málo vánoční, dyž prezentace se ohání jakýmsi únikem před vánoci. a nejhorší vánoční tlak je přece na štědrej den ;-)<br />to je fuk, já se jen začal těšit, že si svou pravidelnou štědrovečerní chlastací akci zpestříme, ale zas budem muset do hospody :-)<br />ale zas chápu, že lidi pod 20 let nesmí na štědrej den z domu >;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.