30.10.09: CZS HALLOWEEN UŽ ZÍTRA!

Už zítra se vstup do pražského klubu XT3 stane pekelnou branou, kterou budou moci návštěvníci projít na odvrácenou stranu světa, Halloweenovskou oslavu v režii CZ Sanctuary. Celý večer bude prošpikovaný horrorovou atmosférou a korunován speciálním vinyl DJ setem dvou slovenských hostů. Pořadatelé pro vás navíc připravili celou řadu novinek z merchandise, takže se můžete těšit na nové motivy triček (zde v prodeji za speciální zaváděcí cenu 200,- Kč), nové nášivky a placky. K dispozici ale budou i starší designy triček se speciální Halloweenovskou slevou za 150,- Kč.
 
Těm, kteří se nebudou moci tohoto zvrhlého večírku zúčastnit, budiž útěchou alespoň malý dárek k zítřejšímu Halloweenu - nový grafický přebal CZ Sanctuary, který si budete moci i po 31. říjnu kdykoliv zvolit z výběru skinů.   

 

Sanctuary_Halloween

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to Krunoslav, Sirael: tenhle skin je tu jen dočasně, u příležitosti Halloweenu. Po něm se zase vrátíme k původnímu, tento bude mezi volitelnými skiny.
teda ten halloweensky vzhled stranek je skvely =]]]<br />a na zitrejsi party se tesim!
me teda nový vzhled nenadchnul..říkal sem si co znamená to sanojuary.cz:D co maj všichni s tim halloweenem?
me se libi ale zvykam si a daly jste pryc to tlacitko na jiny skin tak si zvyknu :D <br /><br />krunoslave no kazdy den je prece halloween podle stareho gothickeho hesla :evil:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.