13.10.09: Vanessa chystá popravu na jevišti

Skupina Vanessa, která zanedlouho vydá nové CD s názvem "Ave Agony" bude mít na pódiu skutečně neobvyklý artefakt. Bude jím elektrické křeslo, které pro ně vyrábí umělec Pablo de Sax. Tato "nová hračka" členů Vanessy je dokonalou kopií elektrického křesla, na kterém byl ve státě Florida 24. ledna 1989 popraven sériový vrah Ted Bundy. Tehdy ovšem do křesla proudilo 2 000 voltů. Otec Vanessovského křesla Pablo de Sax říká, že do něj zavede pouze tolik proudu, aby to zabilo maximálně tak švába.

 

Vanessa_2009

Vanessa 2009

 

zdroj: Xproduction.cz (Vanessa - křeslo).

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jak jsem se těšil, tak už mě začínaj s těma debilitama srát. Napřed poškození sluchu zvukaře díky hlasitosti produkce, teď zas tohle. Kterej blb to promo vymýšlí?..
jeste par takovych kravin a bude na povazenou jestli tim nepopravi sami sebe
no vypada to ze je to cileny na pubertaky...jo jo to jsme byli tehdy taky. Tenkrat ty zpravy zabirali i na me, dnes je mi 40 a uz neverim na pohadky. To ten cas leti:-) doufam ze ted neprijde na radu reunion 2amigos. tuhle story bych si nerad prozil znovu
no tak, to chce klid, vzdyt to k tomu prece odjakziva patri. proc si zase tu hruz nezahrat...kdyz nic jinyho, je to kontroverzni a to je presne to, co cekam vod desky. a zpiceny amigos sem netahejte, do toho by rodny ani papez pocitam nesli :!:
je ted fakt blby, taky to nechapu, ze to nemaj pod kontrolou. ale treba ten trailer a celkove informace na jejich bandzone byly super, to se zas musi nechat.
chtěj odlákat děcka od ramštajnů :lol:
Me je jen divny, ze vsechny rozhovory s Vanessou doted byly v poradku. Neverim ze ty zpravy o kresle a zvukarovi pisou oni. Nebo jooo? Rek bych ze to je prace nekoho z vydavatelstvi. Nekdo si tam asi mysli, ze ma dobry napady:-))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.