29.9.09: Nová služba na CzS spuštěna

Milí uživatelé,

počínaje dneškem jsme na našem webu spustili novou funkci "ShareThis". O co se jedná? Nad každým článkem nyní najdete malou zelenou ikonku s ležatým Véčkem a nápisem "Sdílej". Kliknutím na ni můžete daný článek poslat svým přátelům a známým přes e-mail, nebo umístit na Facebook, Twitter, MySpace a celou řadu dalších komunitních serverů. Věříme, že vám tato služba zpříjemní život na internetu a pomůže šířit životadárné informace na všechna možná i nemožná místa :).

Vaše

Cz Sanctuary

SANCTUARY_LOGO

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jo je to dneska moderní a prakticky povinná věc, ale myslim, že v tomto případě jen obtížně využitelná :P
Chceš poslat lidem upozornění na článek, dvakrát klikneš a už to fičí mailem. Máš blog, zmáčkeš a máš vyrobenej odkaz, kterej stačí jen zasunout do stránek.... Myslím, že využitelnost je docela slušná.
Na co vy vsechno neprijdete =]]
Do priste planujeme jeste cudlik "dovez na *adresa* netopyri koktejl zdarma" :D :D
Ale ale, jakepak nevyuzitelne, ja myslim ze tohle je docela zasadni funkce pro seriozni web s kvalitnim obsahem. Proc by se pres Twittery a FBky a blogy mely rychlosti blesku rozsirovat jenom pitomosti ktere o goth kulture splacaji media kdyz nemaji do ceho se pustit nebo jen novinky o mainstreamove hudbe? Vyborne, tohle se rozhodne hodi :cheer:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.