Ostravská Dark Sphere hostí Alvaréz Peréz

Dark SphereNoc zahalená do mlžného oparu, temných tonů a barvy Absinthu. Koncert kapel různých stylů, pohybujících se ve vodách temné stránky bytí. Nechte svou mysl plout 28. března 2009 po černých vodách a oblažte duši svou jejich uměním.







Dne 28. března se otevřou brány ostravského klubu Marley, aby pozřely příval milovníků temné hudby. V osm hodin večer zde začíná akce nesoucí název Dark Sphere. Akce pořádaná ostravskou stálicí v pořádání různých akcí (povětšinou tématických srazů) Alucardem a Benitkem se koná při příležitosti narozenin výše zmiňovaného Alucarda.

Večer je rozdělen na dvě pomyslné poloviny. V první polovině vystoupí kopřivnická experimental violence kapela Drutty, ostravská "klasika“ Xeranthenum, havířovská formace Exorsus a uzavírat bude zvláštní host, brněnská darkwave legenda Alvaréz Peréz.

Druhá polovina večera bude pojata jako afterparty pod názvem -Livevil- a představí se nám v ní dva elektronické projekty – kopřivnický goth/elektro/pop Leegrace a ostravský experimental/hellektro/noise Dytoxicama. Po ukončení jejich produkce následuje hraní Djs až do ranních hodin. Na playlistu budou kapely z žánrů goth rock, darkwave, synth-futurepop, ebm.

Dark Sphere  - Alvaréz Peréz a další
28. března 2009 (20:00)
Ostrava, Marley klub (Černá louka)
Vstup 80,- Kč

Dark Sphere

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Páni, Xeranthenum jeste zijou? :whistle:
A taky se těší docela veliké fanouškovské základně pokud vím ;-)
Ano, žijem, máme se dobře, děkujeme za optání :D
:D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.