Sgt. Gahan's Lonely Hearts Club Band

GahanAnglické Depeche Mode nemá smysl na stránkách CZ Sanctuary jakkoliv představovat. Jméno téhle party z Essexu se totiž od osmdesátých let až po současnost skloňuje ve všech pádech téměř nepřetržitě. A jak se o Davu Gahanovi, Andy Fletcherovi a Martinu Goreovi psalo třeba před takovými dvanácti lety? Zjistit to můžete v rozsáhlém článku Jany Kománkové z časopisu Rock&Pop.

 

 

Zdroj: Veronika (děkujeme!)

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

A nyní již nastavme cíl našeho stroje času na září roku 1998, kdy Jana Kománková napsala před koncertem Depeche Mode pro Rock&Pop výživný trojstránkový příspěvek.

Sgt. Gahan's Lonely Hearts Club Band
Napsala: Jana Kománková
Foto: Mute
Médium: Rock&Pop (září 1998, s. 68-70)


Klikněte pro zvětšení Klikněte pro zvětšení

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.