2.2.09: Project Pitchfork mají vyprodáno

Singl "Feel!" z dílny německých Project Pitchfork vyšel zhruba před týdnem (o jeho vydání jsme vás informovali zde). První vylisovaná várka však byla pro obrovský zájem okamžitě vyprodána. Na další edici si budeme muset pár dní počkat.

Doplňme, že singl je předzvěstí nové desky "Dream, Tiresias!", která vychází 27.února.

Project Pitchfork - Feel!

 

zdroj: ReflectionsOfDarkness.com (PROJECT PITCHFORK - Feel! - sold out!).

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Už jsem podle titulku myslel, že mají vyprodaný koncert u nás v Lucerně :D
A víš, že nejsi sám? :D
pridavam se :D Rikal jsem si,co to je za blbost
Proboha lidi neděste mě :D...
no rozhodne v tom nejste sami dva:-) <br />nastesti listek i singl uz doma mam. <br />Byl to ale fofr. <br />Mimochodem - nevim jak vam ale me singl Feel i If you Could ( vyborna verze vysla na kompilaci Advanced Electronics vol.7) prijdou naprosto uzasny,jestli v tomhle duchu bude i album,troufam si rict ze se blyska na stary dobry casy z dob Alpha Omegy, Eon(u) a pod.. <br />moc se na ne tesim,posledni dobou maji ve me vypestovanou peknou posluchacskou zavislost.ikdyz..to meli vzdycky..
Mno, vyzkoušel jsem si klasickej bulvární titulek a vidím, že to funguje :-) Už vás děsit nebudu :P
[quote name="Nephilim"]Mno, vyzkoušel jsem si klasickej bulvární titulek a vidím, že to funguje :-) Už vás děsit nebudu :P[/quote]<br /><br />teda takovy morbidni humor pri pondelku:-):-):-)<br />asi nebude nikdo kdo by Ti to nesezral, vcetne me :-):-)
Také jsem se chytil, safr. Lekl jsem se, i když lístek už také mám:-)
[quote name="Ezechiel"]A víš, že nejsi sám? :D[/quote]<br /><br />No to neni. Jsem si v tu chvíli říkala ještě že už lístek mám :-D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.