Ovládnout bestii v nás. Blanck Mass se předvede zadarmo v MeetFactory

Zatímco Fuck Buttons vyčkávají správnou příležitost, Blanck Mass sekne znenadání do živého. Britský hudebník Benjamin John Power se představí se svým sólovým projektem, k němu se přidají polští NAKED a smíchovská továrna zeširoka otevře náruč – vstupné během Pražské muzejní noci bude 9. června volné.

Všem, jimž chyběli Fuck Buttons, loni Power se svým loňským albem "World Eater " ulehčil trápení. To album se vydalo o poznání hlouběji, vyšlo vstříc těm, jimž lahodí noise, co mají zálibu v kuriózním a jejichž tělo zvládne o stupeň víc bolesti. Z přebalu zlověstně trčí tesáky, které se zasekly v první desítce nejvýraznějších experimentálních alb dle serveru Pitchfork. Z druhé strany Blanck Mass vysílá sdělení, že tuhle hudbu je vhodné poslouchat na nejvyšší hlasitost. Navíc Benjamin John Power navazuje na loňskou povedenou desku novým dvanáctipalcem "Odd Scene/Shit Luck" vydaným na Record Store Day. A vítr vane směrem od Ministry. Není divu, že projekt vystoupil v letošním roce na Wave Gotik Treffen!
 

 

Antiutopie v podání Blanck Mass bude uvedena polskou dvojicí Naked, která si podala jednu z jeho skladeb, co posléze vyšla na remixovém World Eater Re-Voxed (2018). To mj. zahrnuje také jednu od M. Lamara, ten se v MeetFactory dříve představil v rámci výstavy Empire of the Senseless. Výrazným posunem ve výsledných remixech je, že původně instrumentální skladby jsou textově a pěvecky obohaceny. Od vystoupení Naked lze očekávat sžíravou elektroniku, excentrickou a BDSM insipirovanou show, slibující extatické vymítání a bezostyšné zmítání. Bedny budou hřmít, na pódiu se bude blýskat.
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.