Oslavte příchod podzimu novou image!

Podzim už je na dobré cestě k probuzení, za okny se nám pomalu ochlazuje a nastal čas vyprostit z šatníku zaprášené kabáty a saka a vyrazit na večerní tahy městem zahaleným nejen spadaným listím. Aby se vám lépe blýskalo v záři pouličního osvětlení, napadlo nás, že by bylo na čase přijít s novou řadou jednoduchého doplňku Vaší podzimní subkulturní image - novými autorskými CZS plackami. Neváhejte ozdobit klopy Vašich zimních šat a vybírejte z omezené série buttonů s "gothic subculture" tématikou!


 

Cenu placek jsme snížili na lidských 20Kč za kus. K dostání jsou samozřejmě i naše předchozí placky (Czech gothic subculture a Logo CZS). Snad není třeba opakovat, že nám opravdu nejde o výdělek (těch několik málo peněz získaných prodejem se investuje do placení poplatků kolem provozu CZS a na další merch..), ale o to, aby přívrženci domácí scény měli možnost aktivnějšího a viditelnějšího zapojení se k celku.


Motivy:
Happy goth
You can never go wrong with black
Holidays in Transylvania
Dark music attacks!
Hard EBM lover
Bat Cave
Psychobilly Guy
Industrial



Placky budou k dostání na tématických akcí (první z nich na Night Side 29.9.) nebo po dohodě možno zaslat starým způsobem i poštovně - viz "Ozdobte se...!": http://sanctuary.cz/rs2/?text=1535-ozdobte-se-a-ukazte-sve-barvy


Doufáme, že s novým designem placek budete spokojeni a tak prostou cestou jako je nákup některé z nich budete nadále aktivně podporovat prezentaci a rozvoj české gotické subkultury!

Za Cz Sanctuary Team
Paesant

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

:-D tak jelikož jsem dvě svoje předchozí placky ztratil (za podmínek, které nebudu zveřejnovat) docela rád bych některou z placek uvítal, rozhodně dobrej nápad ;-)
tak Batcave urcite pribyde do me sbirky placek :-)
Na Night Side určitě koupím :-)
Jéééé, další placky! Placek nemá Adda nikdy dost :D<br /><br /><br /><br />Na NS si určitě nějaká pořídím, určitě ty první tři :-) BTW ta "happy goth" je bomba :-D ;-)
já chcíííííí batcave plackuuuu :-P
heč, já už mám tři:-))) (pardon, nemohla jsem si pomoct, jsou úžasné:-))
je, ja bych brala Holidays in Transylvania <br /> :-P
Ty jsou tak kráááááááááááááááááásnýýýýýýýýýýýýýýý!!! Chci je! Před stvořitelem těchto placek smekám pomyslný klobouk!!! ;-)
Teda jsem hodně příjemně překvapenej, začínám mít pocit, že na Night Side prodáme celý náš skromný náklad, pokud všichni, co se zde vyjádřili opravdu obětují svých 20,- Kč ;-)
Tak Děcka to je nářez,líbí se mi to zvláště,pak Transylvania Bobas
strasne krasne placicky koupim na night side jestli dojedu ;-)
je jeeee jeeeeee jeeeeeeeeeeee JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! [runs around the room and makes a happy vozembouch]<br />*******<br />ty woe pardon...se jinak komentovat nedalo xD. Ledaze hezky design, a budu si muset koupit vetsi krabicku, neb stara dobra plechovka s medvidkem neni nafukovaci :-D. A doufam ze se vsichni opatrujete, mmch x*
Teda Kucííí, to se cinite, velka pochvala !!---Ten happy goth je supr trupr, haha......tak jakmile nekde budou, tak pocitejte s moji navstevou ve vasich zasubkach placek ;-)
určitě si koupím tu s těma prázdninama v Transylvanii ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.