Prurient vydává nové album jako oslavu 20letého výročí

Dominick Fernow snad nikdy nespí. Za posledních pár let stihl vydat přes třicet(!) alb v rámci svého hlavního projektu Prurient a vedlejšáku Vatican Shadow, založit label Bed of Nails a samozřejmě hrát s elektroniky Cold Cave. A protože pořád ještě nemá dost, vydává pod projektem Prurient na oslavu dvacátých narozenin nové album "Rainbow Mirror".

To vyjde 1. prosince a pozval si na něj do studia výpomoc ve formě Matta Foldena a Jima Mroze, kteří s ním odehráli právě před dvaceti lety první koncert Prurient. "Rainbow Mirror" se znovu ponoří do chladné ambientní noise muziky a bude tak pokračovat evoluci Dominickova zvuku. A vzhledem k tomu, že tentokrát svůj počin Dominick nazývá "doom electronics", asi nám z toho bude mrazit.

A že to bude pořádná porce muziky - album bude mít přes tři hodiny materiálu a vyjde mimo digitálu i na 4x CD (u labelu Profound Lore) a absolutně masivním boxsetu 7x LP (u Dominikova Hospital Records). Obě fyzické verze budou obsahovat také stejnojmenný krátký přiběh, napsaný ve spolupráci Dominicka Fernowa a Scotta Bryana Wilsona, zatímco CD verze bude obsahovat dva exkluzivní bonusové tracky. K dispozici je i deluxe barevná LP verze celé této monstrózní záležitosti, která navíc přihazuje "Rainbow Mirror" tričko, zhudebněnou audioknihu příběhu na kazetě a kazetovou verzi nového alba Godflesh. Tomu říkám oslava ve stylu!

Prurient - Naturecum

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.