Blutengel slaví 15 let na scéně

Během příprav doprovodných materiálů k novému albu „Omen“, kterého se dočkáme v únoru, si partička kolem Chrise Pohla našla čas i na pořádnou oslavu patnáctiletého výročí existence Blutengel.

 

blutengel 15 jahre    ticket bundle ansicht shop 650


Patříte-li ke skalním fans, zbystřete, neboť ve dnech 12. a 13. prosince tohoto roku pořádají Blutengel pod hlavičkou Out of Line v Lipské Theaterfabrik velkolepou slavnost.

V pátek se tvrdé fanouškovské jádro dočká velmi speciálního akustického vystoupení, které poskytne první náhled na několik vybraných písní z nadcházejícího alba. Skladby budou provedeny v aranžích pro piano, kytaru a zpěv, připravených pouze pro tuto příležitost.

Po vystoupení bude následovat Djský set s fláky nejen od Blutengel, ale i souvisejících spolků. Párty proběhne za účasti kapely, takže bude ideální příležitost poklábosit, společně se vyfotit a nechat si podepsat vše možné i nemožné. Počet vstupenek na páteční večer je však striktně omezen, tudíž s nákupem lístků není radno váhat příliš dlouho.

Po takto žhavém warmupu bude v sobotu následovat specielní koncert s výjimečně dlouhým setem, který pokryje všechny důležité mezníky v dějinách Blutengel. Navíc jako support vystoupí Miss Construction, Cephalgy a Meinhard.

Info o vstupenkách najdete tady.

 

Blutengel – Deník ze studia číslo 3

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.