I Like Trains na novém singlu rozezpívali Donalda Trumpa

Po osmileté autorské pauze se na scénu vrací britské postpunkové kvinteto I Like Trains. Do hlavní role svého nového klipu obsadilo Donalda Trumpa.

Britská pětice I Like Trains vydá na konci léta své čtvrté studiové album na nově založeném labelu Atlantic Curve. Formace z Leedsu se tak vydá první LP po dlouhých osmi letech, kdy vyplodila desku "The Shallows". Už na ní se zaměřila na to, jak internet a inteligentní technologie mění lidskou mysl, a ovlivňují naši koncentraci. Připravovaný dlouhohrající pokračovatel  "Kompromat" pak hodnotí, jak tyto nástroje ve špatných rukou mění náš svět. Hra se změnila - a s ní i I Like Trains.

Doprovodné video prvního singlu s deep-fake karaoke výstupem amerického prezidenta Donalda Trumpa režíroval dlouholetý spolupracovník kapely, kreativec a designér Michael Connolly. "The Truth" byla posledním trackem, který kapela nahrála na nové album. Shrnuje na něm, jak se dnes zachází a přitupuje k informacím. Jak jsou fakta často ohýbána a v mnoha případech zcela demontována. Kapela suše konstatuje „Pravda se už netýká faktů“.

Nové album "Kompromat" má vyjít 21. srpna 2020. 

 

I Like Trains - The Truth

 

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13