I Like Trains vypustili před pražským koncertem nový singl

Dva roky po vydání posledního alba vyráží postpunkeři I Like Trains konečně na turné kolekci "Kompromat" podpořit. Pomáhá jí v tom i nový singl.

I Like Trains následují politicky nabité album "Kompromat" z roku 2020 samostatným singlem The Spectacle. Kapela tvrdí, že i když řada klíčových protagonistů již nemusí být u moci (např. Donald Trump nebo Boris Johnson), jejich odkaz zůstává nedotčen.

„Vidím to jako součást světa Kompromat,“ vysvětluje zpěvák David Martin. „Rád bych řekl, že jsme hodlali téma uzavřít, ale na konci tohoto konkrétního tunelu nevídíme žádné světlo. Nový singl The Spectacle pojednává o posledních dnech britského premiéra Borise Johnsona. Vzkaz od něj a jeho věrných byl, že navzdory všem skandálům odvedl dobrou práci. Opakovalo se to při každé příležitosti a nějak se ta zpráva uchytila ​​a udržela ho u moci mnohem déle, než bylo záhodno. Jsme teď v bodě, kdy vítáme nového premiéra. Mám podezření, že nás nečeká nic nového," dodává předák I Like Trains, kteří po kovidové pauze vyrazili na evropské turné. Koncert v Praze proběhne už 26. října 2022 v pražském klubu Underdogs'. Více o koncertu a předprodeji se dozvíte ZDE.

‚The Spectacle‘ doprovází třetí z trilogie videí z pera dlouholetého spolupracovníka Michaela Connollyho, který s oblibou používá kolážovitý rukopis s prvky deep-fake technik.

 

I Like Trains - The Spectacle

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.