Blacklist vyhlašují s novým singlem "konečný odpor"

Joshua Strawn potvrzuje návrat Blacklist vydáním prvního singlu z chystané nové desky.

Naposledy jsme vám referovali o aktivitách New Yorského hudebníka v roce 2019 v souvislosti s rodinným neofolkovým projektem Lights With Teeth. Od té doby se toho událo v hudebním životě činorodého muzikanta opravdu hodně. Vydal singl s Azar Swam, desku s experimentálními Vaura, kolekci blackem ovlivněné trojice Vain Warr nebo výrazně klidnější album projektu Meridiane, který založil s Pieterem Nootenem z Clan of Xymox a Warrenem Defeverem z His Name Is Alive.

Už tehdy ale podnikl první kroky k návratu své nejslavnější kapely - Blacklist. Nejprve v podobě několika koncertů, před rokem a půl sedmipalcovým singlem "Disorder", a po nedávném vystoupení na WGT (psali jsme ZDE) přichází pomalu na řadu druhá řadovka "Afterworld".

Ta vyjde někdy na podzim, ale už teď čtveřice láká na její příchod prvním singlem The Final Resistance. U Blacklist se toho, v dobrém slova smyslu nic nezměnilo. Stále máme co dočinění s masivním soundem někde mezi U2, The SIsters Of Mercy a následovníky Actors. Navíc Joshua neubral nic ze své politické angažovanosti. Máme se evidentně na co těšit.

 

Blacklist - The Final Resistance

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.