SPOLU S TWIN TRIBES VYSTOUPÍ TAKÉ SAIGON BLUE RAIN

Odhalujeme speciálního hosta říjnového koncertu na Sedmičce.

Už za čtyři týdny se Česká republika dočká premiérového vystoupení dvojice Luis Navarro a Joel Niño Jr., tedy amerických Twin Tribes, kteří zahrají v pátek 8. října v pražském klubu 007 Strahov.

Společně s nimi se na pódiu legendárního kulturního svatostánku představí i francouzská formace Saigon Blue Rain. Tu založili v roce 2012 Franck Pelliccioli a Ophélie Lecomte ještě pod názvem Stupid Bitch Reject, pod kterým vydali také své první eponymní EP. Kapela doposud vydala tři, kritikou vychvalovaná alba (to poslední, "Pink Obsession" v roce 2019) díky kterým se etablovali na scéně a vystoupili například na festivalech Wave Gotik Treffen, Nocturnal Culture Night nebo Tomorrows Ghosts Festival v britském Whitby. Mají za sebou také německé turné s ceněnými Švýcary The Beauty of Gemina.

Doposud posledním vydaným nosičem Saigon Blue Rain je loňské EP "Songs for the Boys" z loňského roku. Kapela ve své tvorbě kombinuje francouzské vlivy s typickým wave zvukem a shoegaze či dreampopovými doteky, které připomenou například The Cure, And Also The Trees nebo třeba Cocteau Twins. 

Vstupenky na tento dvojkoncert budou v prodeji pouze na místě, a to za cenu 350,- Kč.

 

Saigon Blue Rain - Still You (lockdown live version)

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.