Deine Lakaien připravují pokračování "Dual" konceptu. Venku je první singl.

Návrat Deine Lakaien na scénu vliv německé dvojici do žil novou mízu. Ta oznamuje podzimní studiové pokračování "Dual" konceptu.

O konceptu coververzí a jimi inspirovanými autorskými skladbami jsme si v souvislostmi s albem "Dual" už něco napsali (třeba ZDE). Autorský výron byl tak mohutný, že nejen rozdělil nahromaděný materiál na dva separátní nosiče, ale ještě zanechal ve studiu další skladby, které se u na jarní dvojdesku dvojice nevešly.

 

Deine Lakaien - Nightfall
 

To se s nadšeným prijetím dvojalba mění. Alexander Veljanov s Ernstem Hornem dokončili práce na zbylém materiálu, který vydají na desce "Dual +" v podobě, jakou původně měli na mysli. To znamená na jedné desce, kde coververze a jí inspirovaná autorská skladba jsou umístěné na tracklistu za sebou.

Na nové kolekci tentokrát dojde na skladby Pink Floyd, R.E.M. nebo Devo. Album "Dual +" vyjde 26. listopadu 2021 na labelu Prophecy Productions a jako první Deine Lakaien vypouští mezi fanoušky skladbu Nightfall výrazně inspirovanou trackem Set the Controls for the Heart of the Sun of Pink Floyd.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.